Ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας αγκαλιά με την κούκλα σύντροφό του στο κέντρο της Λευκωσίας!


Ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας αγκαλιά με την κούκλα σύντροφό του στο κέντρο της Λευκωσίας!

Που τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού “OK!”;

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ελλάδος και της Ομόνοιας Λευκωσίας, Δημήτρης Κολοβός, είναι από αυτούς που ξεχώρισαν τη σεζόν που διανύσαμε, ερχόμενος στην ομάδα τον Ιανουάριο, ενώ του χρόνου θα αποτελέσει ένα από τα δυνατά όπλα για μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. 

Η προσωπική του ζωή βρίσκεται σε μια υπέροχη φάση, αφού διατηρεί δεσμό με το εντυπωσιακό μοντέλο Βίκυ Ανθοπούλου. Παρόλο που τους χωρίζει η απόσταση, αφού ο Δημήτρης ζει στη Λευκωσία και εκείνη στη Θεσσαλονίκη, βρίσκονται συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι και εκμεταλλεύονται όλον τον ελεύθερο τους χρόνο για να ζουν τον έρωτά τους. Την προηγούμενη εβδομάδα, η Βίκυ ταξίδεψε στην Κύπρο, όπου πέρασε μερικές μέρες με τον αγαπημένο της. 

Ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! τούς απαθανάτισε το μεσημέρι της Παρασκευής στο CITO Gourmet Express της Λευκωσίας να απολαμβάνουν καφέ και μεσημεριανό φαγητό, ενώ φεύγοντας δεν έκρυβαν τον έρωτά τους περπατώντας αγκαλιασμένοι.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες του ζευγαριού στο περιοδικό “OK!” που βρίσκεται σήμερα στα περίπτερα μαζί με το πακέτο της ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ. 
 

Tags ΔΗΜΗΤΡΗς ΚΟΛΟΒΟς, Ομόνοια, ποδοσφαιριστής, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1664 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3878 s // Total time: 2.5542 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X