Πάνος Ζάρλας: Η μητέρα του στο σημείο της τραγωδίας


Πάνος Ζάρλας: Η μητέρα του στο σημείο της τραγωδίας

Που βρισκόταν ο άτυχος νέος πριν από το τροχαίο και πως ενημερώθηκε η μητέρα του;

Τραγικές στιγμές για την οικογένεια του Πάνου Ζάρλα, καθώς ο νικητής του πρώτου Power of Love άφησε την τελευταία του πνοή στις δύο τα ξημερώματα της Παρασκευής, 31 Μαϊου, ανήμερα των γενεθλιών του. Το τροχαίο σημειώθηκε στο ρεύμα της ανόδου της λεωφόρο Συγγρού, ακριβώς απέναντι από το Ωνάσειο, όταν ο Πάνος Ζάρλας έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε, η οποία προσέκρουσε πάνω στο κιγκλίδωμα. Ο 28χρονος βρήκε ακαριαίο θάνατο. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο Πάνος Ζάρλας δεν φορούσε κράνος.

Διαβάστε ακόμα: Σε σοκ η Στέλλα Μιζεράκη μετά το θάνατο του Πάνου Ζάρλα

Στο σημείο της τραγωδίας βρέθηκαν οι συγγενείς του Πάνου Ζάρλα με τραγική φιγούρα  φυσικά η μητέρα του, Στέλλα.

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο το χαρακτηριστικό απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, "Σήμερα".

Πώς ενημερώθηκε η μητέρα του Πάνου Ζάρλα για το τροχαίο 

Λίγο πριν συμβεί το μοιραίο, στο ρεύμα της ανόδου της λεωφόρου Συγγρού, ακριβώς απέναντι από το Ωνάσειο, ο Πάνος Ζάρλας περνούσε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα του πρόσωπα σε γνωστό roof garden στο Μοναστηράκι.

Λίγη ώρα μετά το θανατηφόρο τροχαίο έφτασε στο σημείο η αστυνομία για να εξακριβώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο. Εκεί οι αστυνομικοί βρήκαν το κινητό του άτυχου Πάνου, ωστόσο επειδή το είχε κλειδωμένο και δεν μπορούσαν να το ανοίξουν ώστε να επικοινωνήσουν με κάποιο οικείο του πρόσωπο, για καλή τους τύχη βρήκαν την ταυτότητά του.

Αμέσως κάλεσαν τις υπηρεσίες τηλεφωνικού καταλόγου, όπως αποκαλύπτει έγκυρη πηγή στο govastileto.gr και έτσι κατάφεραν να βρουν το τηλέφωνο του πατέρα του, Λάζαρου και να τον ειδοποιήσουν. Στη συνέχεια εκείνος ήταν που ενημέρωσε για το τραγικό συμβάν τη μητέρα του Πάνου Ζάρλα. 

Tags Πάνος Ζάρλας, μητερα, νεκρος, τροχαιο, showbiz


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5857 s (230 Queries.) // Parse time: 1.3442 s // Total time: 3.9299 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X