Είδαμε τις νέες συλλογές του concept store Collective και τα θέλουμε όλα! 


Είδαμε τις νέες συλλογές του concept store Collective και τα θέλουμε όλα! 

Converse, UGG, Agua Bendita, Molly Bracken, Franklin & Marshall, Ted Baker, Scotch & Soda, Traffic People, Karl Lagerfeld και Ocean Blue μας υπόσχονται ένα stylish καλοκαίρι

Στο ισόγειο του Nicosia Mall ανακαλύψαμε τον “παράδεισο” της μόδας. Ένα concept store που φιλοξενεί τα κορυφαία fashion brands. Οι νέες καλοκαιρινές συλλογές των εταιρειών  Converse, UGG, Agua Bendita, Molly Bracken, Franklin & Marshall, Ted Baker, Scotch & Soda, Traffic People, Karl Lagerfeld και Ocean Blue μας “υπόσχονται” ένα stylish καλοκαίρι με τα κομμάτια του να δημιουργούν ιδανικά looks για τη σεζόν που διανύουμε. 

Η βρετανική κομψότητα συναντάει τη σύγχρονη μόδα σε κάθε συλλογή Ted Baker. Μίντι και μάξι φορέματα σε όμορφα παστέλ, floral και graphic prints χαρίζουν στις γυναίκες τις πιο κομψές εμφανίσεις ενώ για τον άνδρα τη διαφορά κάνουν τα mix 'n' match στοιχεία αλλά και οι κλασικές γραμμές που αποκτούν μοντέρνο χαρακτήρα, χάρη στις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Τα ρούχα του Karl Lagerfeld είναι σχεδιασμένα πάντα σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις και σίγουρα κάθε fashion item με την υπογραφή του, είναι must have για κάθε ενημερωμένη καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα.

Η νέα συλλογή “Love the Progress”, είναι δημιουργημένη από γυναίκες σχεδιάστριες της Converse. Η συλλογή έχει motto, “Keep Loving, Keep Fighting”. Αντλεί έμπνευση από την δύναμη της αγάπης, της ενότητας και της κοινότητας.

Glam αίσθηση και εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες που κάνουν κάθε συλλογή του brand φρέσκια και νεανική του ιταλικού brand Franklin & Marshall. Φωτεινά χρώματα με sport & chic διάθεση, εμπνευσμένα από τις ατελείωτες μέρες του καλοκαιριού.

Η Maison Scotch, η γυναικεία σειρά της Scotch & Soda είναι συνώνυμη του vintage, κλασικού στιλ εμπνευσμένη από ethnic/folklor & ροκ στοιχεία από όλο τον κόσμο. Τα προϊόντα της έχουν ένα cool χαρακτήρα και μπορούν να φορεθούν από τον καθένα. Ιδιαίτερες λεπτομέρειες στα πουκάμισα και παντελόνια με άψογη εφαρμογή που αποκτούν συνεχώς φαν, δόσεις χιούμορ στις στάμπες των t-shirts.

H Agua Bendita χαρακτηρίζεται από την καινοτόμο και μοντέρνα πινελιά που βάζει στα γνήσια Κολομβιανά της ενδύματα. Αυτό τα κάνει μοντέρνα, δυναμικά και συναρπαστικά. Το συστατικό επιτυχίας είναι ο συνδυασμός υψηλής ποιότητας κοπής λέιζερ και εισαγόμενα προϊόντα και υλικά.

Η νέα καλοκαιρινή συλλογή της Molly Bracken υπόσχεται ένα πολύχρωμο και φωτεινό καλοκαίρι. Αέρινα ρούχα με σατέν αφή, ανάλαφρα φορέματα και παντελόνες καθώς και καλοκαιρινά maxi φορέματα που ανεμίζουν ελεύθερα με το καλοκαιρινό αεράκι και αναδεικνύουν το sun – kissed σώμα κάθε γυναίκας.

Η Κύπρια σχεδιάστρια, Μάρσια Θρασυβούλου, παρουσιάζει τη νέα της συλλογή Ocean Blue Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019. Πρόκειται για μια μοναδική συλλογή εμπνευσμένη από τους bloggers της εποχής που σπάνε τα στερεότυπα της μόδας και ξεχωρίζουν, μακριά από οτιδήποτε cliché. Λιτές γραμμές και θηλυκά κοψίματα από τα αέρινα υφάσματα, συνδυασμένα με χρυσά embroideries. Ξεχωριστά τριμ και ιριδίζον λεπτομέρειες αποτελούν κύριο στοιχείο. 

Οι δερμάτινες πλατφόρμες και εσπαντρίγιες της εταιρείας UGG είναι άνετες πλαστικές σαγιονάρες με το χαρακτηριστικό λογότυπο. Πάνινα παπούτσια και διαχρονικά ανδρικά μοκασίνια συμπληρώνουν τη συλλογή.  

Tags concept store Collective,nicosia mall,Converse,Ugg,Agua Bendita,Molly Bracken,Franklin & Marshall,Ted Baker,Scotch & Soda,Traffic People,Karl Lagerfeld,Ocean Blue,μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3287 s (278 Queries.) // Parse time: 0.4645 s // Total time: 2.7932 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X