Τα highlights της μεγάλης βραδιάς των “Super Music Awards 2019 with Pringles”


Τα highlights της μεγάλης βραδιάς των “Super Music Awards 2019 with Pringles”

Μια βραδιά γεμάτη μουσική, συγκίνηση και εκπλήξεις σε ένα κατάμεστο χώρο στην Πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Κύπρου στη Λευκωσία  

Η μεγάλη μουσική γιορτή των “Super Music Awards 2019 with Pringles” ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το βράδυ της Τετάρτης στον κατάμεστο χώρο της Πανεπιστημιούπολης του Πανεπιστημίου Κύπρου, στην Λευκωσία.  

21 από τα πιο δημοφιλή ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας,  μοιράστηκαν τη σκηνή παρουσιάζοντας μας φαντασμαγορικά shows και εντυπωσιακά live acts.
Η τελετή απονομής του πιο σημαντικού θεσμού επιβράβευσης της μουσικής στην Κύπρο είχε πολλές απογειωτικές αλλά και συγκινητικές στιγμές. 

Το λαμπερό opening έκανε ο superstar Σάκης Ρουβάς, οποίος ερμήνευσε για πρώτη φορά live το νέο του τραγούδι “Έλα στο χορό” που κυκλοφόρησε μόλις χθες μετά την εμφάνιση του Σάκη Ρουβά στη σκηνή των “Super Music Awards 2019 with Prngles”.

Ανάμεσα στις πιο εκρηκτικές εμφανίσεις ήταν αυτή της Νο1 ντίβας 'Ελενας Παπαρίζου ενώ και ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης παρουσίασε μια “Special Live Performance” ειδικά για τη φετινή απονομή. Χαρακτηριστικό είναι και το γεγονός ότι ο τραγουδιστής βγήκε στη σκηνή μέσα από τον κόσμο που βρισκόταν στην Αρένα ενώ του δόθηκε και το μεγάλο βραβείο “SMA Legend”, για τη συνολική προσφορά ενός καλλιτέχνη. 



Aνάμεσα στις πιο αναπάντεχες στιγμές ήταν και ένα ανεπίσημο reunion των “Antique”, αφού η παραγωγή έφερε από τη Σουηδία τον Νίκο Παναγιωτίδη για να κάνει έκπληξη στην απονομή του βραβείου “Καλύτερη Γυναίκα ( Adult)” στην Έλενα Παπαρίζου.  Η έντονη συγκίνηση της τραγουδίστριας ήταν εμφανής ενώ συγκινητικά ήταν και τα λόγια που είπε για το πρώην συνεργάτη της. 

Συγκινητικός και ο Ηλίας Βρεττός ο οποίος δάκρυσε όταν παρέλαβε το βραβείο για την καλύτερη μπαλάντα ο οποίος δάκρυσε όταν το έλαβε για την αγάπη του κόσμου αλλά και για το γεγονός ότι πρώτη φορά έλαβε βραβείο. 

Ιδιαίτερη ήταν η εμφάνιση του Θέμη Αδαμαντίδη στον οποίο απονεμήθηκε το ειδικό βραβείο “Golden Idol”. To τιμητικό βραβείο “SMA Inspiration” απονεμήθηκε στην Τάμτα η οποία ερμήνευσε το τραγούδι “Replay”και αποθεώθηκε από το κοινό. 

Τη βραδιά των SMA 2019 έκλεισε η pop queen Ελένη Φουρέιρα με ένα εκρηκτικό live concert με όλες τις μεγάλες επιτυχίες της.



Οικοδεσπότης των SUPER MUSIC AWARDS with Pringles ήταν για ακόμα μία χρονιά ο αγαπημένος Θέμης Γεωργαντάς. Καλλιτεχνικός Διευθυντής της εκδήλωσης  ήταν ο Ζήνωνας Ζιντίλης, ενώ την γενική επιμέλεια και τις χορογραφίες για τα live acts είχε ο Χάρης Σάββα. Οργάνωση και διεύθυνση παραγωγής από την Beyond Entertainment.

Μέρος των εσόδων από την πώληση των εισιτηρίων θα δοθεί για ενίσχυση του Συνδέσμου Φίλων Ιδρύματος Χρήστου Στέλιου Ιωάννου. Σύνθημα της φετινής γιορτής της μουσικής ήταν το “We Celebrate Together” με μηνύματα κατά του ρατσισμού και υπέρ της διαφορετικότητας.

Tags Super Music Awards 2019 with Pringles, βραβεια, super fm


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0425 s (251 Queries.) // Parse time: 0.5166 s // Total time: 2.5591 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X