To Seat Arona "έστεψε" το νέο μουσικό Young Idol 2019!


To Seat Arona "έστεψε" το νέο μουσικό Young Idol 2019!

Τη δυναμική σχέση αγάπης της με τη μουσική απέδειξε η Seat στέφοντας τον Βαγγέλη Κακουριώτη ως το νέο μουσικό \"Young Idol by Seat Arona\" στα φετινά μουσικά βραβεία Super Music Awards 2019.

Το βραβείο απένειμε εκ μέρους της εταιρείας Unicars ο Κωνσταντίνος Ανανιάδης, Marketing Manager της εταιρείας, μαζί με την ηθοποιό Βαρβάρα Χριστοφή, σε μια λαμπερή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Ιουνίου στην Πανεπιστημιούπολη, στη Λευκωσία.

Για τη Seat, η μουσική είναι εκείνο το είδος που διαχρονικά αλλάζει τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο, και η ξεχωριστή προσωπικότητα του crossover Seat Arona “Do your thing” ήταν η πιο κατάλληλη για να συντροφεύσει το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χρονιάς στην Κύπρο, των Super Music Awards, οδηγώντας στην επιτυχία το νέο μουσικό Young Idol. Γιατί, όταν κάνεις το δικό σου, γίνεσαι είδωλο. 

Πέρα από την επιβλητική εμφάνιση του Seat Arona στην είσοδο της εκδήλωσης, με ένα εντυπωσιακό installation, η εταιρεία Unicars είχε αναλάβει τη μεταφορά - από και προς τον χώρο της εκδήλωσης - των αγαπημένων καλλιτεχνών που συμμετείχαν στην εντυπωσιακή μουσική βραδιά μεταξύ των οποίων η Τάμτα, ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου, η Ελένη Φουρέιρα, Θέμης Αδαμαντίδης, Βαγγέλης Κακουριώτης, Θοδωρής Μαραντίνης  - Onirama.

Η Unicars, εκπρόσωπος των Volkswagen, Audi, Seat και Skoda και Volkswagen Commercials στην Κύπρο, σχεδιασμένα και μεθοδικά, στηρίζει τον κάθε άνθρωπο να κατακτήσει την Αυτο-κίνησή του με τα πιο απλά, πιο εξαίσια, πιο σίγουρα μέσα, ώστε να νιώσει μοναδικός, ανώτερος και ασφαλής. Οι διαχρονικές αξίες της εταιρείας που επικεντρώνονται στο τρίπτυχο ευελιξία, πρωτοπορία, ακεραιότητα, έχουν μοναδικό στόχο να προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, τόσο πριν όσο και μετά την πώληση, δημιουργώντας ξεχωριστές οδηγικές εμπειρίες μέσα από τα μοντέλα και τα brands που εκπροσωπεί, χτίζοντας μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες της σε όλη τη διάρκεια που οδηγούν τη δική τους ιστορία με ένα από τα brands του Ομίλου της. 


 

Tags Super Music Awards 2019 with Pringles, young idol by seat arona


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5212 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3481 s // Total time: 2.8694 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X