Έξι αντηλιακά για πρόσωπο και σώμα


Έξι αντηλιακά για πρόσωπο και σώμα

Τα προϊόντα είναι προσαρμοσμένα για κάθε τύπο δέρματος και κάθε ανάγκη.

Προστάτευσε σώμα και πρόσωπο με την αντηλιακή σειρά Bariesun της Uriage Eau Thermale, που προσφέρει ασφάλεια, υψηλή προστασία, απόλαυση στη χρήση, ενώ τα προϊόντα είναι προσαρμοσμένα για κάθε τύπο δέρματος και κάθε ανάγκη.

COMPACT MINERAL CREME SPF 50+

Αυτή η συμπαγής πούδρα- κρέμα ενσωματώνει όλη την αντοχή των ανόργανων συστατικών της συμπυκνωμένης σκόνης του Ιαματικού Νερού Uriage και παρέχει πολύ υψηλή προστασία στην UVA / UVB ακτινοβολία. Ιδανική για ευαίσθητα δέρματα. Φυσικά ομοιόμορφη επιδερμίδα με ματ αποτέλεσμα για άμεσα ωραία εμφάνιση, διαθέσιμη σε δύο χρωματισμούς. Το σύμπλεγμα ορυκτών φίλτρων, σε συνδυασμό με τη βιταμίνη Ε και ένα παράγωγο της βιταμίνης C, παρέχουν πολύ υψηλή προστασία έναντι στην UV ακτινοβολία και τις ελεύθερες ρίζες. Βελτιώνει την επιδερμίδα και παρέχει βέλτιστη κάλυψη.

MATIFYING FLUID SPF 50+

Ειδικά σχεδιασμένη για το μικτό προς λιπαρό δέρμα, αυτή η υγρή λοσιόν για ματ όψη παρέχει πολύ υψηλή προστασία ενάντια τόσο στις ακτίνες UVA και UVB όσο και στις ελεύθερες ρίζες. Η ανάλαφρη σύνθεσή της εγγυάται γρήγορη απορρόφηση και συνεχή ενυδάτωση, χωρίς καθόλου γυαλάδα. Χάρη στο εκχύλισμα Γλυκόριζας και τις σμηγματορρυθμιστικές ιδιότητές του, προσφέρει ματ αποτέλεσμα μακράς διάρκειας ενώ εμπεριέχει ενεργά συστατικά που δρουν κατά την ξηρότητας, προσφέρει εντατική ενυδάτωση στο δέρμα.

FRAGRANCE - FREE CREAM SPF 50+

Χάρη σε ένα σύμπλοκο φίλτρων υψηλής απόδοσης, η κρέμα παρέχει πολύ υψηλή προστασία ενάντια τόσο στις ακτίνες UVA και UVB όσο και στις ελεύθερες ρίζες, ενώ ταυτόχρονα αποτρέπει την ξηρότητα. Η ανάλαφρη, μη λιπαρή, με ευχάριστο άρωμα υφή της εγγυάται υπέροχη, απολαυστική εφαρμογή κάθε φορά. Η κρέμα αυτή εξασφαλίζει πλήρη ασφάλεια, υψηλή ανοχή και γρήγορη απορρόφηση. Το Ιαματικό Νερό Uriage, καταπολεμά τις βλαβερές επιπτώσεις του ήλιου. Ο δερματικός φραγμός ενισχύεται και το DNA προστατεύεται ενάντια στον επιβλαβή αντίκτυπο της ακτινοβολίας UV. Η λοσιόν αυτή εξασφαλίζει αποδεδειγμένη φωτοσταθερότητα και κάλυψη ευρέος φάσματος κατά των ακτινών UVA και UVB. Είναι εμπλουτισμένη με Aquaspongines και Ιαματικό Νερό Uriage, η κρέμα αυτή παρέχει εντατική προστασία ενάντια στην αφυδάτωση.

MINERAL CREAM SPF 50+

Ειδικά σχεδιασμένη για το πιο ευαίσθητο και δυσανεκτικό δέρμα, αυτή η μη λιπαρή κρέμα απορροφάται γρήγορα εξασφαλίζοντας μέγιστη ασφάλεια και ανοχή. Είναι ανθεκτική στο νερό και προστατεύει αποτελεσματικά το δέρμα από τον ήλιο. Χάρη στο 100% ορυκτό σύμπλοκο φωτοπροστασίας, το ευαίσθητο δέρμα προστατεύεται τέλεια ενάντια στις ακτίνες UVA και UVB. Είναι εμπλουτισμένη με Aquaspongines και Ιαματικό Νερό Uriage και παρέχει εντατική προστασία ενάντια στην ξηρότητα.

ULTRA - LIGHT FLUID SPF 50+

Ειδικά σχεδιασμένη για το ευαίσθητο δέρμα, αυτή η ανάλαφρη, χωρίς άρωμα, υγρή λοσιόν παρέχει πολύ υψηλή προστασία ενάντια τόσο στις ακτίνες UVA και UVB όσο και στις ελεύθερες ρίζες. Η εξαιρετικά λεπτόρρευστη, ανθεκτική στο νερό σύνθεσή της εγγυάται γρήγορη απορρόφηση και και στεγνό φινίρισμα, χωρίς λευκά ίχνη. Χάρη στην πρακτική συσκευασία της, σε μέγεθος τσέπης, μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε εύκολα σε κάθε περίσταση! Το Ιαματικό Νερό Uriage, στην καρδιά όλων των συνθέσεων Bariésun, καταπολεμά τις βλαβερές επιπτώσεις του ήλιου. Ο δερματικός φραγμός ενισχύεται και το DNA προστατεύεται ενάντια στον επιβλαβή αντίκτυπο της ακτινοβολίας UV. Η λοσιόν αυτή εξασφαλίζει αποδεδειγμένη φωτοσταθερότητα και κάλυψη ευρέος φάσματος κατά των ακτινών UVA και UVB.

GOLDEN TINTED CREAM SPF 50+

Χάρη σε ένα σύμπλοκο φίλτρων υψηλής απόδοσης, η κρέμα παρέχει πολύ υψηλή προστασία ενάντια τόσο στις ακτίνες UVA και UVB όσο και στις ελεύθερες ρίζες, ενώ ταυτόχρονα αποτρέπει την ξηρότητα. Η ανάλαφρη, μη λιπαρή, και με ευχάριστο άρωμα υφή της εγγυάται υπέροχη, απολαυστική εφαρμογή κάθε φορά. Αυτή η ελαφρώς ιριδίζουσα κρέμα χαρίζει στην επιδερμίδα χρυσαφένια λάμψη, εξασφαλίζοντας πλήρη ασφάλεια, υψηλή ανοχή και γρήγορη απορρόφηση. Το Ιαματικό Νερό Uriage, στην καρδιά όλων των συνθέσεων Bariésun, καταπολεμά τις βλαβερές επιπτώσεις του ήλιου. Ο δερματικός φραγμός ενισχύεται και το DNA προστατεύεται ενάντια στον επιβλαβή αντίκτυπο της ακτινοβολίας UV*. Το νέο σύμπλοκο φίλτρων τελευταίας γενιάς παρέχει πολύ υψηλή προστασία ενάντια στις ακτίνες UV. Η κρέμα αυτή εξασφαλίζει αποδεδειγμένη φωτοσταθερότητα και κάλυψη ευρέος φάσματος κατά των ακτινών UVA και UVB. Εμπλουτισμένη με Aquaspongines και Ιαματικό Νερό Uriage, η κρέμα αυτή παρέχει εντατική προστασία ενάντια στην ξηρότητα.

FAIR TINTED CREAM SPF 50+

Χάρη σε ένα σύμπλοκο φίλτρων υψηλής απόδοσης, η κρέμα παρέχει πολύ υψηλή προστασία ενάντια τόσο στις ακτίνες UVA και UVB όσο και στις ελεύθερες ρίζες, ενώ ταυτόχρονα αποτρέπει την ξηρότητα. Η ανάλαφρη, μη λιπαρή, με ευχάριστο άρωμα υφή της εγγυάται υπέροχη, απολαυστική εφαρμογή κάθε φορά. Αυτή η ελαφρώς ιριδίζουσα κρέμα εξασφαλίζει πλήρη ασφάλεια, υψηλή ανοχή και γρήγορη απορρόφηση. Το Ιαματικό Νερό Uriage, στην καρδιά όλων των συνθέσεων Bariésun, καταπολεμά τις βλαβερές επιπτώσεις του ήλιου. Ο δερματικός φραγμός ενισχύεται και το DNA προστατεύεται ενάντια στον επιβλαβή αντίκτυπο της ακτινοβολίας UV. Το νέο σύμπλοκο φίλτρων τελευταίας γενιάς παρέχει πολύ υψηλή προστασία ενάντια στις ακτίνες UV. Η κρέμα αυτή εξασφαλίζει αποδεδειγμένη φωτοσταθερότητα και κάλυψη ευρέος φάσματος κατά των ακτινών UVA και UVB. Είναι εμπλουτισμένη με Aquaspongines και Ιαματικό Νερό Uriage, η κρέμα αυτή παρέχει εντατική προστασία ενάντια στην ξηρότητα.

Tags uriage, sun care, beauty, body, face, προσωπο, Σώμα, αντηλιακα, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2214 s (234 Queries.) // Parse time: 1.1764 s // Total time: 3.3979 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X