Χριστίνα Μπόμπα: Μας μιλά αποκλειστικά λίγο πριν έρθει στην Κύπρο!


Χριστίνα Μπόμπα: Μας μιλά αποκλειστικά λίγο πριν έρθει στην Κύπρο!

Μάθετε τον λόγο που έρχεται για πρώτη φορά στο νησί μας!

Η Χριστίνα Μπόμπα, μία από τις ομορφότερες παρουσίες στην ελληνική showbiz, πρόκειται να επισκεφθεί για πρώτη φορά το νησί μας σε μερικές εβδομάδες καθώς στις 3 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν τα Beauty Awards Cyprus, στο Lapatsa Countryside Venue, τα οποία θα παρουσιάζει.

Η ομάδα του ilovestyle.com επικοινώνησε με την παρουσιάστρια των βραβείων η οποία εξέφρασε την ανυπομονησία της για τη μεγάλη βραδιά της ομορφιάς. 

Πως αισθάνεστε που θα βρεθείτε στην Κύπρο παρουσιάζοντας τα πρώτα Beauty Awards;

Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη και ανυπομονώ να βρεθώ στην Κύπρο μαζί σας και να περάσουμε μια όμορφη βραδιά και να βραβεύσουμε προϊόντα και υπηρεσίες που ξεχώρισαν και μας κάνουν να αισθανόμαστε πιο όμορφες.

Ποια τα συναισθήματά σας όσον αφορά στο γεγονός ότι είναι η πρώτη φορά σε ρόλο παρουσιάστριας; Σας αγχώνει;

Η αλήθεια είναι πως δεν το έχω κάνει ξανά στη μορφή της παρουσίασης ενός event. Έχω αρκετές φορές παρουσιάσει μπροστά σε κόσμο, αλλά ως στέλεχος στην εταιρία που εργαζόμουν, κυρίως θέματα με business περιεχόμενο. Κάθε φορά όμως που έχω καλεστεί να μιλήσω σε πολύ κόσμο το απολαμβάνω και είναι ευχάριστο για μένα. Δεν αισθάνομαι άγχος, αντιθέτως χαίρομαι πολύ που θα κάνουμε αυτή τη βραδιά μαζί με τη Madame Figaro Κύπρου. 

Σας είχε γίνει ξανά πρόταση στο παρελθόν να δοκιμαστείτε στον τομέα της παρουσίασης; 

Ναι, μου έχουν γίνει κάποιες προτάσεις, κυρίως από την τηλεόραση και λιγότερο από live events όπως το δικό μας τώρα, αλλά προς το παρόν δεν έχει έρθει κάτι που να με ενδιαφέρει πραγματικά για να το τολμήσω. Προσπαθώ να κάνω πράγματα που πιστεύω και με αντιπροσωπεύουν. 

Είναι η πρώτη φορά που έρχεστε στο νησί μας;

Είναι η πρώτη, ναι, και πραγματικά ανυπομονώ. Μέσω των social καναλιών μου έχω την ευκαιρία να μιλάω συχνά με Κύπριους, έχω καλούς φίλους από την Κύπρο και ήταν πάντα στόχος μου να σας επισκεφτώ και να γνωρίσω καλύτερα το μέρος και τους ανθρώπους.  
 

Tags χριστίνα μπομπά, beauty awards cyprus, παρουσιαση, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4809 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2936 s // Total time: 2.7745 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X