Λείο και απαλό δέρμα στο λεπτό


Λείο και απαλό δέρμα στο λεπτό

«Ξεκόλλα» και ετοιμάσουν για το καυτό σορτσάκι!

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ

Η Veet είναι κορυφαίο όνομα στα προϊόντα αποτρίχωσης με περισσότερα από 80 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη ασφαλών, αποτελεσματικών προϊόντων αποτρίχωσης που χρησιμοποιούνται με επιτυχία από περισσότερα από 30 εκατομμύρια γυναίκες σε όλον τον κόσμο, καθημερινά.

Στόχος της εταιρείας είναι να παράγουν και να διανέμουν προϊόντα αποτρίχωσης, εύκολα στη χρήση και πάνω απ’ όλα με απόλυτη ασφάλεια και άψογο αποτέλεσμα. Με συνεχώς νέα, καινοτόμα προϊόντα, καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες κάθε γυναίκας, χαρίζοντας λείο και απαλό δέρμα, για κάθε τύπο επιδερμίδας.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Η Veet παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια #xekolla σηματοδοτώντας την έναρξη της θερινής περιόδου και μας παροτρύνει να «ξεκολλήσουμε» από όλα αυτά που μας εμποδίζουν από το να ζήσουμε ένα ανέμελο και ξέγνοιαστό καλοκαίρι.

Η Veet προσφέρει μια ολοκληρωμένη premium σειρά αποτριχωτικών για τη γυναίκαι που δεν συμβιβάζεται αλλά θέλει πάντα το καλύτερο γι΄ αυτήν. Τα φυσικά συστατικά όπως το καταπραϋντικό αμυγδαλέλαιο, το άρωμα βουτύρου καριτέ και μούρων Ακάι αφήνουν την επιδερμίδα λαμπερή, απαλή και λεία.

Αφέσου λοιπόν στην αίσθηση επαγγελματικής αποτρίχωσης και χάρισε στην επιδερμίδα σου μια αισθησιακή εμπειρία spa και αίσθηση τροπικής ομορφιάς.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ

Βεβαιωθείτε ότι η επιδερμίδα είναι εντελώς καθαρή και στεγνή πριν εφαρμόσεις τις ταινίες. Μπορείς να επαναχρησιμοποιήσεις κάθε ταινία περισσότερες φορές ώσπου να χάσει την κολλητικότητα της. Δε χρειάζεται να τρίψεις τις ταινίες ανάμεσα στα χέρια για να τις ξεχωρίσεις! Μπορείς να πετύχεις εξαιρετικά αποτελέσματα σε μόνο 4 εύκολα βήματα.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΣΕΙΡΑ VEET:  

EASY - GELWAX ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΕΡΙΟΥ ΣΩΜΑ, ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΜΠΙΚΙΝΙ

Η νέα φόρμουλα τζελ με τεχνολογία Easy-Gelwax εγγυάται τέλεια αποτελέσματα. Δερματολογικά ελεγμένο και ιδανικό για πόδια, σώμα και μπικίνι.

Τα αποτελέσματα διαρκούν μέχρι 28 ημέρες και η ευκολία στη χρήση δίνει σιγουριά ακόμη και σε όσους δεν έχουν πείρα με ταινίες κεριού. Η σύνθεσή του από άρωμα βουτύρου, γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες και αρωματισμένο με μούρα Ακάι προσφέρουν μοναδική περιποίηση της επιδερμίδας, η οποία ταιριάζει σε κανονικό δέρμα. Έχει ευχάριστη τζελ υφή στο δέρμα, ευχάριστο άρωμα και όμορφο χρώμα. Υπάρχει επίσης διαθέσιμο για ευαίσθητη επιδερμίδα με ειδική σύνθεση με αμυγδαλέλαιο και βιταμίνη Ε που φροντίζει και καταπραΰνει το ευαίσθητο δέρμα.

Θα βρείτε και δύο σπέσιαλ εκδόσεις:

1.    Natural Inspirations ταινίες κεριού για όλους τους τύπους επιδερμίδας με το άγγιγμα της φύσης για τέλεια αποτελέσματα.
2.    Suprem’ Essence με αιθέρια έλαια και βελούδινο άρωμα Τριανταφύλλου.

EASY - GELWAX ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΕΡΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ


Με τη νέα φόρμουλα τζελ με τεχνολογία Easy - Gelwax αντιμετώπισε τον κόσμο με αυτοπεποίθηση. Δερματολογικά ελεγμένο και ιδανικό για την περιοχή του προσώπου.

Τα αποτελέσματα διαρκούν μέχρι 28 ημέρες και η ευκολία στη χρήση δίνει σιγουριά ακόμη και σε όσους δεν έχουν πείρα με ταινίες κεριού.

Η σύνθεσή του από βούτυρο καριτέ, γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες και αρωματισμένο με μούρα Ακάι προσφέρουν μοναδική περιποίησης της επιδερμίδας, η οποία ταιριάζει σε κανονικό δέρμα. Η ταινία έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει την ακριβή εφαρμογή και έτσι είναι ιδανική για μικρές και ευαίσθητες περιοχές όπως το επάνω χείλος, τα μάγουλα και το πηγούνι.

Υπάρχει επίσης διαθέσιμη και η έκδοση Natural Inspirations για όλους τους τύπους επιδερμίδας με το άγγιγμα της φύσης για τέλεια αποτελέσματα.

EASY - GELWAX ΤΑΝΙΕΣ ΚΕΡΙΟΥ ΜΠΙΚΙΝΙ ΚΑΙ ΜΑΣΧΑΛΕΣ


Με τη νέα φόρμουλα τζελ με τεχνολογία Easy - Gelwax μπορείς να φοράς ό,τι θέλεις, όταν θέλεις, με σιγουριά για τέλεια αποτελέσματα.

Δερματολογικά ελεγμένο και ιδανικό για το μπικίνι και μασχάλες. Τα αποτελέσματα διαρκούν μέχρι 28 ημέρες και η ευκολία στη χρήση δίνει σιγουριά ακόμη και σε όσους δεν έχουν πείρα με ταινίες κεριού.

Η σύνθεσή του με αμυγδαλέλαιο και βιταμίνες Ε είναι γνωστά για τα οφέλη τους σε ευαίσθητες επιδερμίδες.

Η ταινία έχει σχεδιαστεί ώστε να επιτρέπει ιδανική χρήση σε μικρές και ευαίσθητες περιοχές όπως μπικίνι και μασχάλες. Υπάρχει διαθέσιμη και η έκδοση Suprem’ Essense με αιθέρια έλαια και βελούδινο άρωμα τριανταφύλλου.

SENSITIVE PRECISION BEAUTY STYLER


Το ηλεκτρικό τρίμερ Beauty Styler είναι το απαραίτητο gadget για κάθε γυναίκα που θέλει να χαίρεται την κάθε στιγμή χωρίς περιορισμούς αλλά με αυτοπεποίθηση και φινέτσα.

Παρέχει μια πιο προσεκτική περιποίηση ενώ αποτελεί την καλύτερη τεχνολογία της Veet ειδικά προσαρμοσμένη για απαλά τελειώματα και ακριβή σχηματισμό στα ευαίσθητα σημεία του σώματός σου, όπως το πρόσωπο, το μπικίνι και τις μασχάλες.

Οι λεπίδες κοπής του δεν αγγίζουν το δέρμα οπότε δεν υπάρχει ο κίνδυνος κοπής. Τα ειδικά αξεσουάρ είναι κατάλληλα για την επίτευξη ακριβούς σχηματισμού και στυλ.

Δώρο μια θήκη για εύκολη μεταφορά.

KANTO ΟΠΩΣ Η ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΤΖΙΑ

 

 

 

 

Sponsored Content

Tags δερμα, veet


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4274 s (250 Queries.) // Parse time: 0.6685 s // Total time: 3.0959 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X