Στις πρόβες για τη λαμπερή τελετή των βραβείων "Beauty Awards 2019" με τη Χριστίνα Μπόμπα


Στις πρόβες για τη λαμπερή τελετή των βραβείων "Beauty Awards 2019" με τη Χριστίνα Μπόμπα

Όλα έτοιμα για την αποψινή μεγάλη βραδιά της ομορφιάς που διοργανώνει το περιοδικό \"Madame Figaro\"

Η Madame Figaro, το πρώτο γυναικείο περιοδικό της Κύπρου, διοργανώνει για πρώτη φορά τα "Beauty Αwards 2019", τον διεθνή θεσμό που αναδεικνύει τα κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες ομορφιάς και τα παρουσιάζει η Kérastase. 

Τα Madame Figaro Beauty Αwards χωρίζονται σε δυο ενότητες. Στην πρώτη ενότητα παρουσιάζονται τα κορυφαία προϊόντα ομορφιάς, τα οποία θα αναδειχθούν από τις Beauty Editors των διεθνών εκδόσεων της Madame Figaro (Γαλλία, Κύπρος, Ελλάδα, Ισπανία και Πορτογαλία) σε συνδυασμό με τη δική σας ψήφο. Στη δεύτερη ενότητα παρουσιάζονται οι κορυφαίες υπηρεσίες ομορφιάς: Best make up artist, Best hairstylist, Best hair salon, Best beauty salon και Best spa. Οι βραβευμένοι σε αυτήν την ενότητα θα αναδειχθούν επίσης σε συνδυασμό με την ψήφο των αναγνωστών και των Beauty Experts, οι οποίοι θα επισκεφθούν τους χώρους ομορφιάς και θα δοκιμάσουν incognito τις προσφερόμενες υπηρεσίες.

Διαβαστε ακόμα: Σάκης Τανιμανίδης: Δείτε που βρέθηκε χθες βράδυ στην Κύπρο και η απρόσμενη συνάντηση που είχε! [εικόνες & βίντεο]

Οι βραβεύσεις θα κορυφωθούν απόψε σε μια λαμπερή τελετή απονομής, όπου θα αναδειχθούν τα κορυφαία της ομορφιάς για το 2019. Η τελετή αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουλίου στο Lapatsa Countryside Venue.

Παρουσιάστρια της βραδιάς θα είναι η πανέμορφη Χριστίνα Μπόμπα η οποία για πρώτη φορά θα παρουσιάσει ένα τέτοιο θεσμό. Η ίδια και ο σύζυγός της Σάκης Τανιμανίδης βρίσκονται ήδη στην Κύπρο και η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκε χθες στο χώρο όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για τις απαραίτητες πρόβες. 

Το ilovestylecom βρέθηκε εκεί και σας μεταφέρει τον παλμό που επικρατούσε: 

 

Tags beauty awards 2019, σακης τανιμανίδης, χριστίνα μπομπά, Madame Figaro, madame Figaro Κύπρου, beauty awards


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1704 s (227 Queries.) // Parse time: 0.4013 s // Total time: 2.5716 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X