Θέμης Αδαμαντίδης: Στο νοσοκομείο μετά από άγριο ξυλοδαρμό στη μέση του δρόμου


Θέμης Αδαμαντίδης: Στο νοσοκομείο μετά από άγριο ξυλοδαρμό στη μέση του δρόμου

Άγνωστοι τον χτύπησαν στο πρόσωπο, το απόγευμα της Πέμπτης.  

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ο Θέμης Αδαμαντίδης και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο τραγουδιστής δέχτηκε επίθεση από αγνώστους στην Καλλιθέα, οι οποίοι τον χτύπησαν στο πρόσωπο. Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης, 4 Ιουλίου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από δημοσιεύματα, γύρω στις 19:30, δύο άτομα με βερμούδες, που φορούσαν κράνη, τον πλησίασαν και του είπαν σε άγριο τόνο να επιστρέψει τα χρήματα που φέρεται να είχε πάρει από γνωστό επιχειρηματία της νύχτας.

Ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε στα επείγοντα του Metropolitan Hospital όπου θα παραμείνει για νοσηλεία καθώς φέρει βαριά χτυπήματα και μώλωπες.

Μιλώντας στο protothema.gr, ο δικηγόρος του Θέμη Αδαμαντίδη, Αλέξης Κούγιας, είπε πως η υπόθεση αυτή έχει ταλαιπωρήσει τον πελάτη του εδώ και μήνες. Ο επιχειρηματίας από την πλευρά του υποστηρίζει ότι είχε συμφωνήσει με τον τραγουδιστή για μια σειρά από εμφανίσεις και μάλιστα ότι του είχε δώσει και χρήματα ως προκαταβολή.

Ο κ. Κούγιας επισημαίνει στο protothema.gr ότι ο πελάτης του αρνείται ότι έχει συμφωνήσει και ότι έχει πάρει χρήματα. Η πλευρά του τραγουδιστή κατέθεσε μήνυση για εκβιασμό και απόπειρα κατά της ζωής του ιδίου και του υιού του στο Α.Τ. Καλλιθέας.

 

Tags Θέμης Αδαμαντίδης, διασημοι, gossip, showbiz, ξυλοδαρμός


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8625 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3921 s // Total time: 2.2546 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X