Στα παρασκήνια των “Βeauty Awards” που διοργάνωσε η Madame Figaro Κύπρου που παρουσίασε η Kérastase


Στα παρασκήνια των “Βeauty Awards” που διοργάνωσε η Madame Figaro Κύπρου που παρουσίασε η Kérastase

Εικόνες και βίντεο 

Η Madame Figaro, το πρώτο γυναικείο περιοδικό της Κύπρου, διοργάνωσε για πρώτη φορά τα Beauty Αwards Cyprus, τον διεθνή θεσμό που αναδεικνύει τα κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες ομορφιάς. Ο κορυφαίος θεσμός ολοκληρώθηκε με μια λαμπερή τελετή στις 3 Ιουλίου, στο Lapatsa Countryside Venue στη Λευκωσία. Τη βραδιά παρουσίασε η Χριστίνα Μπόμπα που για πρώτη φορά ανέλαβε ρόλο παρουσιάστριας και γοήτευσε τους παρευρισκόμενους.

Τα Madame Figaro Beauty Αwards παρουσίασε η Kérastase, με Μέγα Χορηγό τα Beauty Line.

Χορηγοί της λαμπερής αυτής βραδιάς ήταν οι εταιρείες: M. Papasavva Spa and Beauty, Gordon’s Premium Pink Gin, Parklane Α Luxury Collection Resort & Spa.

Η εταιρεία OCCHIO HOSPITALITY GROUP ανέλαβε τη φιλοξενία της εκδήλωσης, η εταιρεία LANDAS COLOUR ανέλαβε την εκτύπωση του επικοινωνιακού υλικού. Η εταιρεία ELD CY  την επιμέλεια του δημιουργικού φωτισμού. Η εταιρεία FLORENTIA CENTER HOME COLLECTION την επιμέλεια της διακόσμησης. Η εταιρεία SPS SECURITY SERVICES για τις υπηρεσίες ασφάλειας στην εκδήλωση.

Η καταμέτρηση των ψήφων έγινε με την εγκυρότητα του Intercollege.

Οι υπέροχες δημιουργίες της Έφης Παπαϊωάννου. Το styling της Χριστίνας Μπόμπα επιμελήθηκε η στυλίστρια του περιοδικού Madame Figaro Έλλη Αργυρίδου 

Τα μαλλιά της παρουσιάστριας της βραδιάς επιμελήθηκε ο Κωνσταντίνος Κάγκας µε προϊόντα Κérastase και το μακιγιάζ της ο Chief Make up Artist των Beauty Line, Μιχάλης Ορφανίδης, μαζί με την ομάδα εξειδικευμένων make up artists των καταστημάτων Beauty Line.

Tags beauty awards 2019, Madame Figaro, madame Figaro Κύπρου, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4788 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2935 s // Total time: 2.7723 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X