Andrew Ευτυχίου: Η απώλεια που τον τσάκισε και τα λόγια του που μας έκαναν να δακρύσουμε! [βίντεο]


Andrew Ευτυχίου: Η απώλεια που τον τσάκισε και τα λόγια του που μας έκαναν να δακρύσουμε! [βίντεο]

Τα συγκινητικά του λόγια που μας ανατρίχιασαν!

Ο Andrew Ευτυχίου, τον οποίο γνωρίσαμε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν μέσα από την εκπομπή του ΣΙΓΜΑ “Όλα Καλά”, πριν από μερικούς μήνες έχασε τον πολυαγαπημένο του παππού, γεγονός που τον τσάκισε και θέλησε να το μοιραστεί με αναρτήσεις του στα social media. 

Διαβάστε ακόμα: Andrew Ευτυχίου: Μας έδειξε τη μητέρα του και μείναμε με το στόμα ανοιχτό με το πόσο όμορφη και νεαρή είναι!

Ο νεαρός παρουσιαστής, με αφορμή τα γενέθλιά του που γιόρτασε πριν από μερικές ημέρες, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ένα βίντεο από το παρελθόν, όπου τον βλέπουμε να χορεύει ζεϊμπέκικο και τον παππού του να βρίσκεται εκεί και να τον καμαρώνει.

“Αυτό που δεν γνώριζα (εκτός από την ύπαρξη αυτού του βίντεο) είναι ότι ο παππούς μου παρά το γεγονός ότι είχε πρόβλημα στα πόδια πήρε το μπαστούνι του και ήρθε στην πίστα να με καμαρώσει να χορεύω λεβέντικα (όπως μου έλεγε). Τα λίγα δευτερόλεπτα που τον δείχνει στο βίντεο είναι ανατριχιαστικά για μένα γιατί το κενό που μού άφησε φεύγοντας δεν γεμίζει...”, έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο και ολοκληρωμένο το post του: 


 

Tags andrew ευτυχιου, παππους, Ζεϊμπέκικο, γενεθλια, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8843 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5113 s // Total time: 2.3956 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X