Αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024


Αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Τι θα φέρει η σημερινή ημέρα στο ζώδιό σου;  

Κριός

Η Αφροδίτη διασχίζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου μέχρι τις 11/7, δημιουργώντας μια ενδιαφέρουσα τάση στην οποία είσαι πιο εσωστρεφής. Είναι μια ισχυρή περίοδος για να βρεις το συναισθηματικό σου κέντρο και να έρθεις σε επαφή με τις ανάγκες ασφάλειας και φροντίδας. Μπορεί να βρεις περισσότερη χαρά στην οικογενειακή και οικιακή σου ζωή ή να απολαύσεις περισσότερη διασκεδαστική και ευχάριστη ενέργεια στον οικιακό σου κόσμο. Είσαι λίγο πιο προστατευτική με την καρδιά σου και τείνεις να μένεις στο οικείο και ασφαλές περιβάλλον. Ωστόσο η σημερινή ατμόσφαιρα είναι λίγο αβέβαιη. Η όψη Αφροδίτης –Πλούτωνα είναι σε ισχύ νωρίς σήμερα και τα ευάλωτα σημεία και οι ανασφάλειες είναι πιο εμφανείς στις σχέσεις.

Ταύρος

Η Αφροδίτη μόλις ξεκίνησε τη διέλευση της στον τομέα της επικοινωνίας σου και αυτή είναι μια ενισχυτική διέλευση! Είναι ένα από τα πολλά σημάδια ενός αυξανόμενου θέματος που θα σε βρίσκει όλο και πιο εξωστρεφή και διαδραστική όσο προχωρά ο μήνας. Έχεις την τάση να προσεγγίζεις λίγο περισσότερο και καθώς το κάνεις, αποκτάς νέα έμπνευση. Θα απολαμβάνεις περισσότερη ευχαρίστηση στις καθημερινές σου υποθέσεις, θα συνδέεσαι με φίλους, θα εξερευνάς ψυχικά ενδιαφέροντα ή θέματα ή θα μαθαίνεις νέα πράγματα. Μέχρι τις 11/7 φέρνεις περισσότερη γοητεία και διπλωματία στις επικοινωνίες σου. Καθώς η μέρα προχωρά αφήνεις πιο εύκολα στην άκρη την υπερβολική σκέψη και συνδέεσαι με την επιθυμία σου να είσαι πιο παραγωγική.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη μόλις άφησε το ζώδιο σου και μετακόμισε στον ηλιακό 2ο οίκο σου για μια διαμονή έως τις 11/7. Η αίσθηση του τι είναι πολύτιμο είναι ισχυρή και μπορεί κάλλιστα να πετύχεις μερικές εξαιρετικές προσφορές. Είναι μια καλή διέλευση για επαγγελματικούς λόγους και για προσωπική άνεση και απόλαυση επίσης. Αυτή η επιρροή σε τοποθετεί καλά για να απολαύσεις τον εαυτό σου χωρίς ή λιγότερη αυτοσυνείδηση. Η εστίαση είναι στη δημιουργία των πόρων σου. Η αγάπη αφορά περισσότερο την ασφάλεια και την άνεση και οι στοργές σταθεροποιούνται, καθώς εκτιμάς τις απλούστερες απολαύσεις. Το να τα πηγαίνεις καλά με τους άλλους μπορεί να είναι ένας τρόπος για να ενισχύσεις την επιχείρηση σου ή το εισόδημα σου και οι σχέσεις που ήδη υπάρχουν, μπορούν να ωφεληθούν από τη σταθερότερη ενέργεια.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη μόλις μετακόμισε στο ζώδιο σου για μια διαμονή που θα διαρκέσει έως τις 11/7. Είναι μια χαρούμενη διέλευση που μπορεί να τονώσει το μαγνητισμό και την ελκυστικότητα σου, καθώς και την όρεξη σου για διασκέδαση, ευχαρίστηση και ψυχαγωγία. Οι άνθρωποι σε βλέπουν πιο ευγενικά και νιώθεις καλά με τον εαυτό σου. Η προηγούμενη διέλευση σου έδωσε χρόνο και ευκαιρία να επεξεργαστείς τα συναισθήματα σου και να συνδεθείς με το συναισθηματικό και ρομαντικό σου παρελθόν ή να θεραπεύσεις κάποιες παλιές πληγές πριν συγκεντρώσεις τη δύναμη για να προχωρήσεις. Τώρα με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου, είσαι πιο εκφραστική και σίγουρη για τις ανάγκες και τις στοργές σου.

Λέων

Η Αφροδίτη μόλις πέρασε στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και εσύ αναζητάς πιο συχνά ευχαρίστηση και ήσυχες, ιδιωτικές στιγμές και ίσως ακόμη και στο παρελθόν. Αυτός ο κύκλος σε ενθαρρύνει να εξερευνήσεις τα συναισθήματα χαλαρώνοντας την ανάλυση τους. Μπορεί να είναι μια όμορφη περίοδος για να απολαύσεις κάποιο χρόνο διακοπής. Μπορεί να υπάρχει μυστήριο στην ερωτική σου ζωή, τα συναισθήματα και τις στοργές σου. Μπορεί να στοχεύσεις να απελευθερώσεις παλιές ή ξεπερασμένες συμπεριφορές και να ανοίξεις χώρο, ώστε νέες εμπειρίες και στοργές να μπουν στη ζωή σου. Σήμερα, η Αφροδίτη σχηματίζει μια μικρή προκλητική όψη με τον Πλούτωνα και έρχεσαι σε επαφή με μερικές από τις κρυφές δυνάμεις στη ζωή σου που μπορεί να υπονομεύουν τις σχέσεις σου.

Παρθένος

Η Αφροδίτη μόλις άρχισε να διασχίζει τον κοινωνικό σου τομέα, εισάγοντας μια αναμφισβήτητα πιο εξωστρεφή τάση στη ζωή σου. Αυτό το συνδεδεμένο θέμα έχει ρυθμιστεί να αυξάνεται μόνο όσο προχωρά ο μήνας. Στην ιδανική περίπτωση, είχες πρόσφατα την ευκαιρία να ευθυγραμμίσεις εκ νέου τους στόχους σου και να απαλύνεις ή να ενισχύσεις τη φήμη σου. Τώρα οι στόχοι της ευτυχίας είναι στο επίκεντρο και οι φιλίες μπορούν να πάρουν μια καλή ώθηση. Αυτή η διέλευση που διαρκεί μέχρι τις 11/7, σου ξυπνά την ανάγκη να συνδεθείς με άλλους ή με ένα ειδικό έργο. Ωστόσο με τη σημερινή μικρή προκλητική όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα μπορεί να παλέψεις με υπενθυμίσεις απογοητεύσεων από το παρελθόν σου ή αισθήματα ενοχής.

Ζυγός

Η Αφροδίτη μόλις μετακινήθηκε στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος και μέχρι τις 11/7, οι άνθρωποι μπορεί να ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τις απόψεις σου, τα ταλέντα, τις επιδόσεις ή τις υπηρεσίες σου. Με τη σειρά σου μπορεί να παρακινηθείς να βελτιώσεις αυτά τα προσόντα σου. Τα γεγονότα τις επόμενες εβδομάδες μπορεί να τονώσουν τις φιλοδοξίες σου και να σε ωθήσουν απαλά να κάνεις το καλύτερο δυνατόν. Αυτή η περίοδος έχει επίσης τη δυνατότητα για συναρπαστικές κοινωνικές ή ρομαντικές ευκαιρίες μέσω επιχειρηματικών ή επίσημων λειτουργιών. Σίγουρα φέρνεις ένα πιο φιλικό τρόπο στις επαγγελματικές ή δημόσιες συναλλαγές σου.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη μόλις μετακόμισε στον τομέα του πνεύματος σου, όπου θα παραμείνει έως τις 11/. Οι επόμενες εβδομάδες είναι υπέροχες για να αισθάνεσαι έμπνευση και είναι καθησυχαστικά υποστηρικτικές. Είτε πρόκειται για τις σχέσεις, τις προοπτικές, τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα ή για ευχάριστες ασχολίες, είτε οποιονδήποτε συνδυασμό αυτών! Η Αφροδίτη εδώ δε σε ενθαρρύνει απλώς απαλά, αλλά παρέχει μια ισχυρή ώθηση στη δημοτικότητα σου τις επόμενες εβδομάδες. Μπορεί να απολαύσεις ευχάριστες εμπειρίες που διευρύνουν το μυαλό. Μπορεί να είσαι λιγότερο ανθεκτική σε προβλήματα ή επιπλοκές στις σχέσεις σου.

Τοξότης

Η Αφροδίτη μόλις ξεκίνησε την παραμονή της στον τομέα της οικειότητας σου, όπου θα παραμείνει έως τις 11/7. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου, τα ένστικτα σου είναι καλά για να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις καταστάσεις και να βελτιώσεις ή να εμβαθύνεις τις σχέσεις σου. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να στηρίξεις κάποιον που αγαπάς και να δώσεις επιπλέον προσοχή σε ένα ειδικό έργο. Είναι μια ισχυρή επιρροή για την εργασία σε πιο περίπλοκους τομείς των σχέσεων, της κοινής χρήσης και της οικειότητας. Είναι επίσης ισχυρό για την κατανόηση της δικής σου βαθύτερης πλευράς και των πιο εσωτερικών σου επιθυμιών και κινήτρων.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη μόλις μετακόμισε στον τομέα των συνεργασιών σου και μέχρι τις 11/7, οι σχέσεις παίρνουν μια καλή ώθηση, ειδικά αν πρόκειται για μια συνεργασία ένας προς έναν ή μια ισχυρή σύνδεση. Αυτή η νέα επιρροή στη ζωή σου βοηθά να εναρμονιστείς σε πολλά επίπεδα. Είναι ένας υγιής κύκλος για την προσέλκυση και την ενίσχυση στενών σχέσεων. Ο τρόπος σου είναι ευχάριστος, ανοιχτός, λογικός και σέβεται τις ανάγκες και τις ατζέντες των άλλων. Στο πρώτο μισό της σημερινής μέρας ωστόσο, τα συναισθήματα σου μπορεί να είναι συντριπτικά ή απλώς προκλητικά για να τα κατανοήσεις με τη διέλευση της πεντακάθαρης Αφροδίτης – Πλούτωνα.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη μόλις πέρασε στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και μέχρι τις 11/7, η εστίαση σου είναι στο να φέρεις αρμονία στις καθημερινές σου συνήθειες και αυτό να είναι γόνιμο και διασκεδαστικό. Αναδύεται ένα κοινωνικό θέμα που σχετίζεται με την επιδίωξη στόχων υγείας ή εργασίας. Αυτός ο κύκλος είναι χρήσιμος για να φέρεις αρμονία στις καθημερινές σου υποθέσεις ή στη δουλειά σου. Μπορεί επίσης να είναι μια περίοδος αυξημένων κοινωνικών ευκαιριών μέσω της δουλειάς, της καθημερινής ρουτίνας ή των επιδιώξεων υγείας. Το πρώτο μισό της ημέρας ωστόσο θα μπορούσε να αντιμετωπίσεις εμπόδια ή κάποιους περιορισμούς με την Αφροδίτη σε μια μικρή προκλητική όψη με τον Πλούτωνα.

Ιχθύες

Η Αφροδίτη μόλις πέρασε στον τομέα της χαράς σου και κινείται σε αρμονία με το ζώδιο σου, στηρίζοντας σε μέχρι τις 11/7. Αυτή η διέλευση κεντρίζει το ενδιαφέρον σου για ρομαντισμό, δημιουργικές αναζητήσεις, χόμπι, ψυχαγωγία και αναψυχή. Εξερεύνησε τη δημιουργική σου πλευρά και άφησε τον εαυτό σου να λάμψει! Αυτή η διέλευση έρχεται και δημιουργεί μια αίσθηση φρέσκου αέρα. Η φυσική σου γοητεία είναι εμφανής και θέματα που σχετίζονται με την αγάπη, τη διασκέδαση, τον ελεύθερο χρόνο, τη δημιουργικότητα και τα παιδιά είναι υπέρ σου. Στο πρώτο μισό της σημερινής μέρας ωστόσο, ενδέχεται να υπάρξει κάποια τριβή λόγω αυξημένης ευαισθησίας.

Από τη Λίτσα Πετρίδη

Πηγή: tlife.gr 

Tags ζωδια, προβλεψεις, ημερησιες προβλεψεις,


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 0.0092 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0306 s // Total time: 0.0398 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X