Βαλεντίνα Τσίγκη: Σου δείχνει πώς να φοράς το denim σε βραδινό look


Βαλεντίνα Τσίγκη: Σου δείχνει πώς να φοράς το denim σε βραδινό look

Το στυλ και ο συνδυασμός του denim παντελονιού

Οι βραδινές εμφανίσεις δεν περιορίζονται πλέον στα κλασικά φορέματα και τις φούστες. Οι σύγχρονες τάσεις στη μόδα αγκαλιάζουν την ποικιλία και την ευελιξία, επιτρέποντας στις γυναίκες να δείξουν το προσωπικό τους στιλ με διάφορους τρόπους. Ένα από τα πιο κομψά και cool κομμάτια που κερδίζει έδαφος στις βραδινές εξόδους είναι το παντελόνι και ακόμη περισσότερο το denim παντελόνι. Με τον σωστό συνδυασμό και το κατάλληλο styling, μπορεί να αποτελέσει την ιδανική επιλογή για κάθε περίσταση, προσφέροντας άνεση χωρίς να λείπει η κομψότητα αλλά και η λάμψη που χρειάζεται να έχει πάντα μια βραδινή εμφάνιση.

Η Βαλεντίνα Τσίγκη σε ένα πρόσφατο look της συνδύασε άψογα το τζιν παντελόνι της και μας έδωσε και εμάς inspo για το πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα βραδινό σύνολο με πρωταγωνιστή το denim.

Η ενημερωμένη κυρία της μόδας του νησιού συνδύασε το flared jeans που επέλεξε με την υπογραφή του brand Elisabetta Franchi με ένα sexy body με διαφάνειες ενώ ολοκλήρωσε το σύνολο με μαύρο blazer, H τσάντα και τα chunku σανδάλια ολοκλήρωσαν ιδανικά την όλη εμφάνιση.

Τα τζιν παντελόνια έχουν μια μοναδική δυνατότητα να μπορούν να μας προσφέρουν ενημερωμένα outfits, όλες μας βέβαια γνωρίζουμε πως το τζιν παντελόνι που θα επιλέξουμε για να προσθέσουμε στη συλλογή μας είναι πολύ σημαντικό να μας “πηγαίνει” και να κάνει καλή εφαρμογή στο σώμα μας.

Tags ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΤΣΙΓΚΗ, ΜΟΔΑ, FASHION, STYLE, ΣΤΥΛ, ΤΑΣΕΙΣ ΜΟΔΑΣ, TRENDS


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 0.0102 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0346 s // Total time: 0.0448 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X