Η Βάνα Μπάρμπα για τον καρκίνο: «Το λάθος ήταν δικό μου, εγώ δεν πήγαινα στους γιατρούς»


Η Βάνα Μπάρμπα για τον καρκίνο: «Το λάθος ήταν δικό μου, εγώ δεν πήγαινα στους γιατρούς»

Για την περιπέτεια της υγείας της μίλησε η ηθοποιός.

Σε συνέντευξη της που παραχώρησε η Βάνα Μπάρμπα πρόσφατα στο περιοδικό «ΟΚ» και στον Νίκο Γεωργιάδη, μίλησε μεταξύ άλλων για την περιπέτεια της υγείας της με τον καρκίνο.

Συγκεκριμένα αρχικά ανέφερε σε τι φάση βρίσκεται τώρα, αποκαλύπτοντας πως αυτή ευθύνεται για την ασθένεια της λέγοντας: «Αυτές τις μέρες έχω να κάνω μία ακόμα αναγνωριστική επέμβαση για να δούμε σε ποια κατάσταση βρίσκομαι – δεν θέλω να δίνω περισσότερες λεπτομέρειες για να μην τρομάζουν οι άνθρωποι δίπλα μου. Πέρασα δύσκολα, αλλά το λάθος ήταν δικό μου. Εγώ δεν πήγαινα στους γιατρούς. Όταν δεν κάνεις πρόληψη επειδή έχεις φοβία, δεν σου φταίει μετά κανείς. Και στο τέλος τα πράγματα έγιναν σμπαράλια».

Ενώ στη συνέχεια τη ρώτησε ο δημοσιογράφος αν φοβάται για τη ζωή της, με την ίδια να του απαντά με κύριο γνώμονα την κόρη της Φαίδρα: «Όχι, δεν φοβάμαι. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να έχω τακτοποιήσει το παιδί μου. Δεν με ενδιαφέρει αν θα πάθω κάτι, απλά θέλω να είμαι κοντά στο παιδί, να μπορώ να το στηρίξω. Αυτό το πλάσμα το αγαπάω όσο τίποτα στη ζωή μου, όπως κάθε μητέρα. Για το παιδί μου θέλω να είμαι καλά».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στο πόσο καιρό ταλαιπωρείται από τον καρκίνο: «Είναι τώρα τρία χρόνια, τέσσερα. Αλλά μέσα σε αυτό το διάστημα έχασα τους δικούς μου ανθρώπους, πρώτα την αδελφή μου, μετά τη μάνα μου, οπότε δεν είχα ούτε τον χρόνο ούτε τη διάθεση ούτε το κουράγιο να ψαχτώ. Τώρα πρέπει να κάνω και αυτή την επέμβαση, σύντομα θα ξέρουμε πού βρισκόμαστε, ελπίζω να πάνε όλα καλά. Μακάρι να σβήσουμε και τη λέξη καρκίνος δίπλα από το όνομά μου», ανέφερε.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ηθοποιός έχασε το 2019 την αδερφή της από καρκίνο.

Tags βανα μπαρμπα, gossip, showbiz, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 1.8676 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2218 s // Total time: 2.0894 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X