ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: 7 Ιουνίου, 2024 στις 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Στροβόλου


ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: 7 Ιουνίου, 2024 στις 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Στροβόλου

ΤΟ ΘΑΥΜΑ…ΕΣΥ! της Ελένης Μιτσίδη

Ένα «παιδικό» βιβλίο προσωπικής ανάπτυξης, αφιερωμένο σε κάθε παιδί... και σε αυτό που ζει μέσα μας!

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΕΣΥ! ΚΙ ΕΣΥ… ΚΙ ΕΣΥ… και ΚΑΘΕ ΕΣΥ!  

Όλα είσαι ΕΣΥ, ΑΥΤΗ τη στιγμή! Πίστεψέ το! ΜΠΟΡΕΙΣ!

Αλήθεια, αναρωτηθήκαμε ποτέ τι θα γινόταν αν το λέγαμε αυτό σε κάθε παιδί ή αν ακόμα πιο σωστά το βοηθούσαμε να το ενθυμηθεί; Επειδή μέσα του ΞΕΡΕΙ το παιδί! Έρχεται έτοιμο για ζωή… με μια ψυχή καθαρή κι ένα πνεύμα ανοικτό, έτοιμο για όλα, με κάθε τρόπο απλό!

Αν αντί να διδάσκουμε θεωρήματα κι αρχές, δείχναμε παραδείγματα και βάζαμε βάσεις γερές, ψυχικές δυνάμεις ανθεκτικές;

Αν αντί 3Χ6=18, μαθαίναμε το κάθε παιδί να πιστεύει στον δικό του εαυτό;

Αν αντί άλγεβρα και γραμματική, το μαθαίναμε τι θα πει σχέση υγιής;

Αν αντί να κοιτάει δεξιά και αριστερά, το μαθαίναμε να βλέπει μέσα του βαθιά;

Αν του λέγαμε: Ο ∆ΡΟΜΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ; Τα όνειρά σου σου δείχνουν τον δρόμο, εσύ δεν έχεις παρά μόνο να τον περπατήσεις και να τα ζήσεις!

Γίνε αυτό που ονειρεύεσαι… αυτό που ήδη είσαι. Έλα να περπατήσουμε και να ενθυμηθούμε μαζί… Να δούμε και να σκεφτούμε έξω από το κουτί για μια δράση διαφορετική, μοναδική.

Κι αυτός είναι και ο βασικός στόχος του συγκεκριμένου βιβλίου… με την πρώτη κιόλας ανάγνωσή του… πόσο μάλλον με κάθε επόμενή του… Επειδή όντως μπορεί να διαβαστεί και να κατανοηθεί ποικιλοτρόπως… Για αυτόν ακριβώς τον λόγο κι επειδή κάθε σελίδα από μόνη της μπορεί να αποτελέσει μία θεματική για τεράστια επεξεργασία, εμβάθυνση και βιωματική μάθηση θα διεξάγονται σχετικά σεμινάρια.

Αν είσαι γονιός, εκπαιδευτικός, ενήλικας που νοιάζεται για το παιδί ή/και παιδί κι όλα τα πιο πάνω μιλάνε στη δική σου ψυχή ήρθε η ώρα να κάνεις την αλλαγή που θέλεις να δεις την αλλαγή που θέλεις να ζεις!  

Στην ιστοσελίδα www.thavmatapaidia.com μπορείς να βρεις πληροφορίες τόσο για το πώς μπορείς να αξιοποιήσεις «ΤΟ ΘΑΥΜΑ…ΕΣΥ!» προς όφελος ενός παιδιού (του βιολογικού σου, άλλων, ακόμα και του εσωτερικού σου παιδιού) όσο και για την πραγματοποίηση των προαναφερθέντων σεμιναρίων που αποσκοπούν στον πιο πάνω στόχο, με γενικότερο σκοπό πάντα την ψυχοσυναισθηματική ενδυνάμωση και την προσωπική ανάπτυξη του καθενός μας.

Για να μπορείς να γίνεσαι η αλλαγή που, κάθε φορά, θέλεις να ζεις! Σε μια αλήθεια, απόλυτη μοναδική: ΤΟ ΘΑΥΜΑ… ΕΣΥ! ΚΙ ΕΣΥ… ΚΙ ΕΣΥ… και κάθε ΕΣΥ!

Επειδή η ευτυχία είναι μόνο η αρχή!# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.3089 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2441 s // Total time: 2.5530 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X