Βρεθήκαμε στην παρουσίαση αγαπημένων beauty brands της SP Cosmetics


Βρεθήκαμε στην παρουσίαση αγαπημένων beauty brands της SP Cosmetics

Οι beauty insiders που έδωσαν το παρών τους. 

Σε μια εκθαμβωτική βραδιά όπου η αίγλη και το υψηλό στυλ κατέκτησαν το επίκεντρο, η SP Cosmetics αποκάλυψε τη νέα της εμφάνιση σε ένα όμορφο παραλιακό ξενοδοχείο στη Λεμεσό. Η εκδήλωση ήταν μια αληθινή γιορτή, παρουσιάζοντας τα high-end προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας AHAVA, την αγαπημένη σειρά καλλυντικών PUPA MILANO και τα νεανικά καλλυντικά OTP Skin.

Οι καλεσμένοι ήταν ένας υπέροχος συνδυασμός ανθρώπων: συνεργαζόμενοι φαρμακοποιοί, δερματολόγοι και άλλοι ειδικοί στον τομέα της κοσμετολογίας, influencers, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες και προσωπικό της εταιρείας. Όλοι απόλαυσαν αυτή την ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη σε τρεις από τις αγαπημένες μάρκες ομορφιάς της αγοράς. Η εκδήλωση έγινε ακόμη πιο ξεχωριστή με την παρουσία της κας Irem Patpat, Διευθύντριας Διεθνών Εμπορικών Δραστηριοτήτων της AHAVA, η οποία ταξίδεψε στην Κύπρο ακριβώς για αυτή την περίσταση.

Η βραδιά άστραψε ακόμα πιο λαμπερή με την παρουσία της απολαυστικής Κωνσταντίνας Ευριπίδου, η οποία ήταν η οικοδέσποινα της βραδιάς. Ευδιάθετη και γεμάτη ενθουσιασμό, καλωσόρισε θερμά όλους όσους ήρθαν να γιορτάσουν με την SPCosmetics. Στη συνέχεια παρέδωσε τη σκηνή στον Παναγιώτη Παναγιώτου, διευθυντή και ιδιοκτήτη της SP Cosmetics, ο οποίος μίλησε για τις συναρπαστικές αλλαγές που συμβαίνουν μέσα στην εταιρεία και μοιράστηκε το όραμά του για το μέλλον.

Ο κ. Παναγιώτου μοιράστηκε μερικά μεγάλα νέα: η κεφαλαιακή βάση της εταιρείας ανανεώθηκε, γίνονται διαρθρωτικές αλλαγές στην ιεραρχία και την οργανωτική δομή και ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης για όλο το προσωπικό βρίσκεται στο δρόμο. Μίλησε επίσης για νέα προγράμματα μάρκετινγκ και προώθησης, καθώς και για μια φρέσκια φιλοσοφία και κουλτούρα εργασίας που αναπτύσσονται.

Συνολικά, η βραδιά ήταν ένας φανταστικός συνδυασμός κομψότητας και ενθουσιασμού, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση της SP Cosmetics για καινοτομία και αριστεία στη βιομηχανία ομορφιάς. Δείτε στην πιο κάτω gallery σχετικά στιγμιότυπα: 

Tags sp cosmetics


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 0.0092 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0422 s // Total time: 0.0514 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X