Δανάη Μπάρκα για τον γάμο της: «Δεν έχω βρει νυφικό, είμαι πάρα πολύ χαλαρή» [βίντεο]


Δανάη Μπάρκα για τον γάμο της: «Δεν έχω βρει νυφικό, είμαι πάρα πολύ χαλαρή» [βίντεο]

Όσα εξομολογήθηκε η ηθοποιός on camera.

Στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star», παραχώρησε δηλώσεις η Δανάη Μπάρκα, το πρωί της Δευτέρας, 18 Μαΐου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελληνίδα ηθοποιός, μεταξύ άλλων, δεν θα μπορούσε να παραλείψει να αναφερθεί στον γάμο της με τον σύντροφό της, Φάνη Μπότση, όπου θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του καλοκαιριού. 

«Έχουμε πολλά να ετοιμάσουμε. Δεν έχω βρει νυφικό, κοίταξε, γενικά είμαι πάρα πολύ χαλαρή. Αυτό έλεγα και χθες, μου έλεγαν οι φίλες μου, έχουμε πιο πολύ άγχος εμείς από σένα. Όλα μια χαρά, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Θα έρθουν άνθρωποι που αγαπάμε, και μας αγαπάνε, και νομίζω το πιο σημαντικό σε τέτοια πάρτι είναι αυτό. Δεν μπορώ να σου πω που θα γίνει ο γάμος. Μπερδεύονται τα πράγματα. Αλλά όπου και να γίνει, ωραία θα είναι», εξομολογήθηκε αρχικά η Δανάη Μπάρκα. 

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ε θα γίνει και πάρτι, θα έρθουν τόσοι άνθρωποι και θα τους αφήσω έτσι; Να μη χορέψουμε λίγο; Να μην τα διασκεδάσουμε; Δεν μπορώ να απαντήσω πώς καλώ τους φίλους μου, αλλά χαίρομαι, γιατί έχω πολύ καλούς φίλους και δεν λένε τίποτα».

Κλείνοντας, ρωτήθηκε εάν ο σύντροφός της, έχει έρθει σε άβολη θέση, σχετικά με τα όσα γράφονται για τον γάμο τους, λέγοντας: «Επειδή εγώ από μόνη μου δεν λέω κάτι, οι υπόλοιποι τα λένε. Δεν έχει σοκαριστεί ο σύντροφός μου, πιο πολύ εγώ τρελαίνομαι, δηλαδή πιο πολύ εγώ σοκαρίστηκα όταν βγήκαν πληροφορίες, και άρχισα να ψάχνω από πού βγήκαν και γιατί βγήκαν, παρά ο ίδιος. Είμαστε μια χαρά, κι εγώ προστατεύω ό,τι μπορώ να προστατεύσω, και όλα καλά»  Δείτε το σχετικό βίντεο: 

 

 

Tags δαναη μπαρκα, διασημοι, gossip, celebrities, γαμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0391 s (12 Queries.) // Parse time: 0.0263 s // Total time: 0.0654 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X