Δέσποινα Τζιαπούρα: Η matchy matchy εμφάνιση με την αδερφή της Νάταλι


Δέσποινα Τζιαπούρα: Η matchy matchy εμφάνιση με την αδερφή της Νάταλι

Το χρώμα που επέλεξαν και οι δύο σε βραδινή τους έξοδο

Αγαπούν την μόδα και αυτό φαίνεται από τις εμφανίσεις τους casual και βραδινές. Ο λόγος για τη Δέσποινα και τη Νάταλι Τζιαπούρα, οι οποίες σε κοινή βραδινή έξοδο έκαναν για ακόμη μία φορά μια matchy matchy εμφάνιση.

Συγκεκριμένα η Δέσποινα Τζιαπούρα επέλεξε ένα mini φόρεμα, σε ροζ χρώμα με ιδιαίτερη λεπτομέρεια το τρισδιάστατο λουλούδι στον ώμο, ενώ η Νάταλι Τζιαπούρα επέλεξε ένα slip maxi dress επίσης σε ροζ χρώμα. Και οι δύο ολοκλήρωσαν τα looks τους με λευκά mules. Μαζί τους στην παρέα και η Νεκταρία Ζορλάκκη, επίσης ντυμένη σε δημιουργία στο χρώμα του ροζ, επιλέγοντας μία εφαρμοστή ολόσωμη φόρμα.

Γενικά αυτή τη σεζόν το ροζ και οι απαλές αποχρώσεις του ήρθαν να αντικαταστήσουν το φούξια που επικράτησε την προηγούμενη χρονιά και να διατηρήσουν το αγαπημένο αυτό χρώμα στην πρώτη γραμμή, αλλά αυτή τη φορά σε μια πιο ήσυχη διάσταση.

Το ροζ αποπνέει θηλυκότητα και ταυτόχρονα δυναμισμό και είναι ένα χρώμα που όποτε το φορέσεις, είτε σε casual look είτε σε πιο επίσημo, είναι σίγουρο ότι θα σου χαρίσει μία stylish και ξεχωριστή εμφάνιση.

Tags ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΖΙΑΠΟΥΡΑ, ΜΟΔΑ, FASHION, STYLE, ΣΤΥΛ, ΤΑΣΕΙΣ ΜΟΔΑΣ, TRENDS, ΝΑΤΑΛΙ ΤΖΙΑΠΟΥΡΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 0.0102 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0353 s // Total time: 0.0455 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X