Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Έπαθα αλλεργικό σοκ και παραμορφώθηκα. Δεν ξέρω αν θα ξημερώσω»


Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Έπαθα αλλεργικό σοκ και παραμορφώθηκα. Δεν ξέρω αν θα ξημερώσω»

«Μέσα σε πέντε μέρες χτύπησα το πόδι μου άσχημα, χτύπησα το κεφάλι μου...»

Τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει τις τελευταίες ημέρες θέλησε να μοιραστεί η Δήμητρα Αλεξανδράκη με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Πέμπτης 19 Μαρτίου, το γνωστό μοντέλο ανήρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημερώνοντας τους followers της ότι διανύει μια ιδιαίτερα απαιτητική και δύσκολη εβδομάδα.

Σε μια ειλικρινή εξομολόγηση, η Αλεξανδράκη περιέγραψε πώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και οι ανάγκες των γύρω της την αφήνουν χωρίς προσωπικό χρόνο, στερώντας της τη δυνατότητα να ασχοληθεί με δραστηριότητες που της προσφέρουν χαρά και φροντίδα για την υγεία της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Είχα μια πάρα πολύ άσχημη μέρα σήμερα και ξεκίνησε από το ξημέρωμα. Τέλος πάντων, πριν λίγο μπήκα σπίτι και κατέληξα σε ένα συμπέρασμα. Δεν έχω καθόλου προσωπικό χρόνο για μένα, να πάω να κάνω γυμναστική, να πάω να κάνω κάτι εξετάσεις που θέλω, όλο το αναβάλλω, όλο λέω αύριο και αύριο, βάζω προτεραιότητα τη δουλειά, βάζω προτεραιότητα όλους τους υπόλοιπους και δεν βάζω προτεραιότητα, στο τέλος της μέρας, εμένα.

Γενικότερα ξέρεις είμαι ένας πολύ θετικός άνθρωπος, αλλά σήμερα ήταν μια άσχημη μέρα, μια δύσκολη μέρα. Νιώθω ότι πέρασε μια βδομάδα σε λιγότερο από 24 ώρες. Κάπου ήθελα να πω κι εγώ τον πόνο μου», είπε στο βίντεό της η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Μέσα σε πέντε μέρες χτύπησα το πόδι μου άσχημα, χτύπησα το κεφάλι μου, έπαθα αλλεργικό σοκ (που δεν έχω καμία αλλεργία) και παραμορφώθηκα. Δεν ξέρω αν θα ξημερώσω», πρόσθεσε κάτω από την ανάρτησή της η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Πηγή: www.tlife.gr

 

Tags δημητρα αλεξανδρακη, gossip, showbiz cy,


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0457 s (12 Queries.) // Parse time: 0.0156 s // Total time: 0.0613 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X