Γιορτάζουν επέτειο γάμου και γιορτή του γιου τους.
Ιδιαίτερα σημαντική είναι η σημερινή ημέρα για τον Νικόλα Παπαδόπουλο και τη σύζυγό του Γιώτα Παπαδοπούλου καθώς γιορτάζουν σήμερα αφενός την επέτειο του γάμου τους και αφετέρου την ονομαστική γιορτή του γιου τους, Τάσσου.
Ο Κύπριος πολιτικός μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου, 20 Σεπτεμβρίου, σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram με τα λόγια του να συγκινούν.
«Σήμερα είναι μια μέρα γεμάτη συναίσθημα. Με τη Γιώτα γιορτάζουμε την επέτειο του γάμου μας και μαζί τη γιορτή του γιου μας, του Τάσσου.
Κοιτάζοντας πίσω νιώθω ευγνωμοσύνη για όλα όσα ζήσαμε, για την αγάπη που μας κράτησε δυνατούς και για τα παιδιά μας που δίνουν νόημα σε κάθε μας μέρα.
Και κοιτάζοντας το αύριο, εύχομαι να μας βρει ενωμένους, με υγεία και με μια αγάπη που μεγαλώνει όπως οι ρίζες ενός δέντρου που όσα χρόνια κι αν περάσουν, γίνονται όλο και πιο βαθιές», έγραψε συνοδεύοντας σχετικές εικόνες.