Διαβάστε αναλυτικά
Η Drogopharma Health & Beauty, σε συνεργασία με την APIVITA, πραγματοποίησε στις 12 Νοεμβρίου στο Carob Mill στη Λεμεσό μια ξεχωριστή εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση των νέων καινοτόμων σειρών Bee Tech Concentrate και Royal Jelly Elixir. Η εκδήλωση ανέδειξε τη δέσμευση των δύο εταιριών στην καινοτομία, τη βιωσιμότητα και την προσφορά προς την κοινωνία.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν περισσότερα από 300 άτομα, αποτελούμενα κυρίως από πελάτες–φαρμακοποιούς, βοηθούς φαρμακείων, καθώς και εκπροσώπους των ΜΜΕ και content creators, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις νέες καινοτόμες σειρές και τη στρατηγική κατεύθυνση της APIVITA.


Καλωσόρισμα & Εισαγωγή
Την έναρξη έκανε ο κ. Άριστος Πετρίδης, Πρόεδρος της Drogopharma Health & Beauty, ο οποίος καλωσόρισε θερμά το κοινό και μοιράστηκε σημαντικά νέα της εταιρίας, δηλώνοντας:
«Έχοντας συνοδοιπόρο και στρατηγικό συνεργάτη την εταιρία APIVITA,
είμαστε υπερήφανοι που μαζί οδηγούμε την κούρσα του καλλυντικού στον χώρο του κυπριακού φαρμακείου κατέχοντας την 1η θέση σε τεμάχια στην Κυπριακή αγορά με βάση τα στοιχεία του Στατιστικού γραφείου Sinopsis και αυτό μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους.»

Παρουσίαση των νέων προϊόντων
Η κ. Στάλω Πετρίδη, CMO Marketing της Drogopharma Health & Beauty, παρουσίασε τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών και τριχωτού Royal Jelly Elixir, υπογραμμίζοντας τη σημαντική καινοτομία της APIVITA:
«Για πρώτη φορά, η APIVITA φέρνει την πολυετή τεχνογνωσία της στον βασιλικό πολτό στον κόσμο της περιποίησης μαλλιών και τριχωτού.
Ακολούθως, η κ. Σταυρούλα Καλοσκάμη, Global Product Manager της APIVITA, παρουσίασε τη νέα τεχνολογικά προηγμένη σειρά Bee Tech Concentrate, εξηγώντας:
«Το σημαντικό εύρημα του εργαστηρίου μας είναι ότι, όπως προκύπτει από in vitro μελέτες, η πρόπολη διπλασιάζει την αντιοξειδωτική ισχύ των βιταμινών C και E.»
Έχουμε επιτύχει την πιο ισχυρή αντιοξειδωτική συνέργεια της αγοράς για προστασία και διόρθωση των οξειδωτικών βλαβών.»

Sustainability & Διεθνείς Διακρίσεις
Στη συνέχεια, ο κ. Τάσος Τσουκαλάς, Head of Sustainability του ομίλου Puig, παρουσίασε τις δράσεις βιωσιμότητας της APIVITA και το διεθνώς αναγνωρισμένο πρόγραμμα Beelion Bees, καθώς και τη σημαντική διάκριση της εταιρίας στο BCorp, όπου πέτυχε βαθμολογία 115.2 πόντων.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Πετύχαμε τον αρχικό μας στόχο όταν ξεκινήσαμε το ταξίδι του B Corp πριν από 9 χρόνια:
να χρησιμοποιήσουμε τη δύναμη της επιχείρησης για το κοινό καλό και να γίνουμε καλύτεροι για τον κόσμο, δημιουργώντας αξία για τις μέλισσες, τον άνθρωπο και τον πλανήτη.»

Κοινωνική Προσφορά – Συνεργασία με το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα
Σημαντικό κομμάτι της εκδήλωσης αποτέλεσε η παρουσία του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, το οποίο βρέθηκε στο χώρο για συλλογή δειγμάτων μυελού των οστών, δίνοντας στους παρευρισκόμενους την ευκαιρία να συμβάλουν σε μια πράξη ζωής.
Μουσική παρουσία
Την εκδήλωση πλαισίωσε ο τραγουδιστής Antoni Domino από την Αθήνα, ο οποίος με μια εορταστική μουσική εμφάνιση πρόσφερε μια ζεστή, χαρούμενη και γιορτινή ατμόσφαιρα.

