Εφραίμ: Η πρώτη ανάρτηση του μετά την ανακοίνωση για το νέο επαγγελματικό του βήμα


Εφραίμ: Η πρώτη ανάρτηση του μετά την ανακοίνωση για το νέο επαγγελματικό του βήμα

Τα εκατοντάδες μηνύματα των διαδικτυακών του φίλων.

Όπως αποκαλύφθηκε πριν από μερικά 24ωρα ο Γιώργος Εφραίμ απέρριψε την πρόταση της Καρμιώτισσας για να αναεώσει για άλλο ένα χρόνο την ποδοσφαιρική του καριέρα. Την ίδια στιγμή διέρρευσε πως ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής θα είναι ο νέος Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΠΟΕΛ. Η ανακοίνωση έγινε επίσημα και πριν από λίγο από τους πρωταθλητές. 

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον Γιώργο Εφραίμ, για τη θέση της Διεύθυνσης του Ποδοσφαιρικού Τμήματος. Ο Γιώργος μετά την ολοκλήρωση της πλούσιας ποδοσφαιρικής του καριέρας και της 10χρονης παρουσίας του ως παίκτης και αρχηγός της ομάδας μας, έχει αποφασιστεί όπως παραμείνει και αξιοποιηθεί από τον ΑΠΟΕΛ σε ένα διαφορετικό πόστο. Έχοντας την εμπειρία των αποδυτηρίων, την αντίληψη των αναγκών πρωταθλητισμού και όλων των υπόλοιπων καθημερινών ζητημάτων που αφορούν στην ποδοσφαιρική ομάδα, θα αναλάβει τη θέση του Διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος.

Θα έχει την ευθύνη για τη διαχείριση και αντιμετώπιση λειτουργικών θεμάτων εντός του ποδοσφαιρικού τμήματος, τη σύνδεση της Ακαδημίας με την πρώτη ομάδα, καθώς και την επικοινωνία του ποδοσφαιρικού τμήματος με τη διοίκηση της εταιρείας. Αναλαμβάνει τα καθήκοντα του άμεσα. Καλωσορίζουμε τον Γιώργο Εφραίμ, σε αυτή τη νέα του θέση και του ευχόμαστε, την ίδια επιτυχία που τον συνόδευε και ως ποδοσφαιριστή. Πρωταθλητισμό και ευρωπαϊκές επιτυχίες». 

Ο Γιώργος Εφραίμ το βράδυ της Πέμπτης 20 Ιουνίου έκανε την πρώτη του ανάρτηση για τη νέα επαγγελματική του πρόκληση. Συγκεκριμένα αναδημοσίευσε την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας του ΑΠΟΕΛ και έγραψε: «Νέα αρχή, νέοι στόχοι» με τους διαδικτυακούς του ακόλουθους να του στέλνουν εκατοντάδες μηνύματα για καλή αρχή. 

Tags γιωργος εφραιμ, gossip, showbiz cy, celebrities, Gi


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 3.4715 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3249 s // Total time: 3.7964 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X