Έλενα Στρογγυλιώτου: «Η δημιουργία bag collection ήταν σκέψη μίας δεκαετίας» [βίντεο]


Έλενα Στρογγυλιώτου: «Η δημιουργία bag collection ήταν σκέψη μίας δεκαετίας» [βίντεο]

Η σχεδιάστρια μίλησε για την πρώτη της βιώσιμη bag collection. 

Η Έλενα Στρογγυλιώτου φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης, 20 Ιουνίου στην εκπομπή «Ήρθε και έδεσε», όπου μίλησε για την πρώτη της συλλογής από βιώσιμες τσάντες, η οποία θα κυκλοφορήσει στις αρχές Ιουλίου. 

«Το έχω στο μυαλό μου εδώ και μία δεκαετία και είναι βιώσιμες γιατί έχω μία κόρη sustainable consultant, που σημαίνει σύμβουλος για αυτά τα θέματα που αφορούν στο περιβάλλον. Και τώρα ήρθε η ώρα φαίνεται να το κάνω πραγματικότητα. Έχω πάει τρεις φορές στο Μιλάνο ειδική για τσάντες και για υλικά βέβαια γιατί όλα τα υλικά μας είναι eco, έχουν όλα certificate από την Ευρωπαϊκή Ένωση ότι είναι φιλικά προς το περιβάλλον και τον ανθρώπινο οργανισμό», είπε.

Κατόπιν, όσον αφορά στη συμβολή της κόρης της, ανέφερε: «Μου άνοιξε τα μάτια όσον αφορά στο sustainability κόσμο, καθώς είναι κάτι καινούργιο στη ζωή μας. Μου έμαθε πολλά, με συμβούλευσε κι έτσι το προχώρησα»

Το ilovestyle.com σε συνεργασία με τη σχεδιάστρια χαρίζουν σε τέσσερις τυχερές αναγνώστριες από μία τσάντα από την πρώτη συλλογή της Έλενας Στρογγυλιώτου με αφορμή τα 12α γενέθλια του portal μας. Μπες στο account του ilovestyle.com, βρες το post του διαγωνισμού και ακολούθησε τα βήματα προκειμένου να συμμετάσχεις στον πιο stylish διαγωνισμό. 


 

Tags ελενα στρογγυλιωτου, τσαντες, συλλογη, μοδα, fashion


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 0.0080 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0437 s // Total time: 0.0518 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X