Ελεονώρα Μελέτη: «Είχα καταστραφεί οικονομικά στην Κύπρο» - Η στιγμή που έβαλε τα κλάματα [βίντεο]


Ελεονώρα Μελέτη: «Είχα καταστραφεί οικονομικά στην Κύπρο» - Η στιγμή που έβαλε τα κλάματα [βίντεο]

«Έφυγα από εκεί διαλυμένη»

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη το βράδυ της Δευτέρας 20 Μαΐου στην Άννα Δρούζα και την εκπομπή «Όσα δε λέμε». Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικονομική καταστροφή που υπέστη στην Κύπρο όταν το 2013 συνέβη το κούρεμα. 

«Είχα καταστραφεί οικονομικά στην Κύπρο, έπαθα μία πολύ μεγάλη ζημιά όπως είχε πάθει και πολύς άλλος κόσμος τότε. Είχα τα χρήματά μου φορολογημένα, δηλωμένα, καθαρά από εδώ εκεί, γιατί φοβόμουν το εδώ… και απλά την πάτησα. Θυμάμαι ότι ξύπνησα ένα πρωί και μέσα σε ένα βράδυ το 60% των δεδουλευμένων μου είχε χαθεί. Κι όμως δεν ήμουν ράκος. Ήμουν πληγωμένη βαθιά, βιασμένη σχεδόν αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν και χειρότερα από αυτό.  Εκείνη τη στιγμή δεν μέτρησα τι είχα χάσει αλλά τι είχε μείνει. Και τι είχε μείνει; Είχα την οικογένειά μου, είχα την υγεία μου και τη δουλειά μου. Είπα: πάμε να τα ξανακάνουμε από την αρχή. Το θυμάμαι χαρακτηριστικά, ήταν Καθαρά Δευτέρα. Καβάλησα τη σανίδα μου 11 η ώρα το πρωί και βγήκα από το νερό 5 παρά τέταρτο το απόγευμα. Αλλά πραγματικά ξύπνησα το άλλο πρωί και είπα: πάμε να τα ξανακάνουμε όλα από την αρχή. Και δεν το ξανασυζήτησα». 

Σε κάποιο σημείο της συνέντευξης έβαλε τα κλάματα αναφερόμενη στη στιγμή που κλονίστηκε η πίστη της. «Κάποια στιγμή κλωνίστηκε η πίστη μου. Ήμουν στον Πρωινό Καφέ και χτύπησε το τηλέφωνο, ήταν μια μητέρα που ήθελε να μου μιλήσει. Ήταν η μητέρα του Χαραλάμπη, μου είπε ότι ήταν 15 ετών και πάλευε με τον καρκίνο, και θέλει να με γνωρίσει γιατί είμαι αυτή που του κρατάω συντροφιά… Πήγα στο νοσοκομείο να τον δω και έφυγα από εκεί διαλυμένη. Συνέχιζα να τον επισκέπτομαι για καιρό. Με πήραν ένα πρωί και μου είπαν ότι ο Χαραλάμπης πέθανε, σκέφτηκα “ποιος Θεός το θέλει αυτό για ένα παιδί”. Εκεί ένιωσα κάτι μέσα μου να σπάει» είπε κλαίγοντας. 

Tags ελεονωρα μελετη, gossip, showbiz cy. celebrities,


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.3992 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2829 s // Total time: 2.6821 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X