Έμιλυ Γιολίτη: Φοράει το viral shoe trend της σεζόν


Έμιλυ Γιολίτη: Φοράει το viral shoe trend της σεζόν

Είναι το πιο cool ζευγάρι παπουτσιών που θα φορέσεις ποτέ!

Αυτή την περίοδο αν πρέπει να αναδείξουμε τα star παπούτσια της σεζόν τότε χωρίς δεύτερη σκέψη αυτά είναι οι mesh μπαλαρίνες, τα viral δηλαδή ballet flats από δίχτυ που αυτή τη στιγμή αποτελούν το απόλυτο it shoe των stylers.

Είναι αέρινες, είναι cool και είναι ιδανικές για τις ζεστές ημέρες της άνοιξης αφού οι μπαλαρίνες με διαφάνεια καταφέρνουν να αναδεικνύουν με ένα μοναδικό τρόπο τα πόδια χωρίς αυτά να είναι απολύτων εκτεθειμένα. Πρόκειται σίγουρα για μία σύγχρονη και σοφιστικέ πρόταση για κάθε γυναίκα που αγαπά την μόδα και παρακολουθεί τις τάσεις της εκάστοτε σεζόν. Είναι μάλιστα ένα παπούτσι που μπορεί να σε συνοδεύει day to night αφού μπορεί να ολοκληρώσει σύνολα από το γραφείο μέχρι τη βραδινή έξοδο.

Ήδη στην αγορά μπορείς να βρεις διάφορα σχέδια. Μπαλαρίνες διαφανείς και διακοσμημένες με μικρές λεπτομέρειες και άλλες που είναι απλά διάτρητες και απογειώνουν την τάση του net. Μπορούν να συνδυαστούν με jeans, κοστούμια, βερμούδες και φορέματα και να αναδείξουν αμέσως το χαρακτήρα του outfit που έχεις δημιουργήσει.

Μία ενημερωμένη κυρία της μόδας που ήδη έχει στη συλλογή της ένα ζευγάρι mesh μπαλαρίνες είναι και η Έμιλυ Γιολίτη. Φέρουν την υπογραφή του brand Khaite, δημιουργίες του οποίου φιλοξενεί το Maison Anemi στη Λεμεσό και με αυτές ολοκλήρωσε όπως πληροφόρησε τους ακόλουθούς της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία πρόσφατη βραδινή της εμφάνιση.# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.4571 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2555 s // Total time: 2.7126 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X