Έμιλυ Γιολίτη: Τα σκουλαρίκια που ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις της και τα βλέπεις παντού


Έμιλυ Γιολίτη: Τα σκουλαρίκια που ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις της και τα βλέπεις παντού

Το ζευγάρι σκουλαρίκια που τα είδαμε να φοριούνται περισσότερο από κάθε άλλο

Ένα από τα πιο δημοφιλή brands στον κόσμο της μόδας είναι σίγουρα ο οίκος Bottega Veneta, ο οποίος συνδυάζει σε κάθε συλλογή του την κλασική αισθητική με τα σύγχρονα trends. Αν έπρεπε να διαλέξει κανείς ποιο είναι το πιο διάσημο κομμάτι του, ίσως αυτό να ήταν μια από τις τσάντες του, καθώς θεωρούνται ποθητό αξεσουάρ για κάθε fashion lover. Ωστόσο τις τελευταίες σεζόν ένα άλλο item του συγκεκριμένου high end fashion brand κατάφερε να ξεχωρίσει και να γίνει viral ανάμεσα στο fashion crowd και αυτό δεν είναι άλλο από τα σκουλαρίκια σε σχήμα σταγόνας ή αλλιώς drop earrings, σε διάφορα μεγέθη.


Μετά από τον ιταλικό οίκο είδαμε πολλές εταιρείες να κυκλοφορούν τα συγκεκριμένα σκουλαρίκια σε πανομοιότυπα σχέδια και έτσι τα σκουλαρίκια “σταγόνες” κατάφεραν να γίνουν must αξεσουάρ και να συνδυάζονται τόσο με day to day outfits όσο και με τα βραδινά looks δίνοντας σε αυτά μια ακόμη πιο ενδιαφέρουσα νότα.

Όπως φαίνεται και από τα σύνολα που δημιουργεί μία από τις πιο ενημερωμένες κυρίες της μόδας του νησιού μας, η Έμιλυ Γιολίτη, το συγκεκριμένο σχέδιο αποτελεί ένα από τα αγαπημένα της αφού είδαμε να ολοκληρώνει με αυτά, είτε σε μεγάλο μέγεθος είτε σε πιο διακριτικό, σε χρυσό χρώμα, τόσο τις καθημερινές της εμφανίσεις όσο και τις βραδινές.

Παρακάτω σου παρουσιάζουμε μερικά από τα looks της που αναδείχθηκαν με το συγκεκριμένο αξεσουάρ που ολοκληρώνει με τον ιδανικό τρόπο κάθε minimal αλλά και bold σύνολο.

Δες περισσότερα looks στη madamefigaro.cy

Tags ΕΜΙΛΥ ΓΙΟΛΙΤΗ, ΜΟΔΑ, FASHION, STYLE, ΣΤΥΛ, ΤΑΣΕΙΣ ΜΟΔΑΣ, TRENDS


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 0.0085 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0365 s // Total time: 0.0451 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X