Έρχεται το πρώτο International Fashion Forum 


Έρχεται το πρώτο International Fashion Forum 

Ο χώρος της μόδας μέσα από ένα σύγχρονο πρίσμα. 

Το πρώτο διεθνές φόρουμ μόδας διοργανώνεται στην Κύπρο με τη σύμπραξη των «Women Can Do All» και «Star Music Events». Το φόρουμ πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουνίου, στις 20:00 στο Radisson Blu, στη Λάρνακα. 

Πρόκειται για ένα διαφορετικό fashion show καθώς θα παρουσιαστεί η μόδα μέσα από το πρίσμα της τεχνολογίες και των επιχειρήσεων. Στο φόρουμ, οι παρευρισκόμενοι, θα έχουν την ευκαιρία να αντιληφθούν τη μόδα μέσω των κοινωνικών δικτύων, των bloggers, των περιοδικών, των celebrities και των influencers.

Το φόρουμ θα παρουσιάσει στο κυπριακό κοινό, σχεδιαστές μόδας από την Ουκρανία, την Πολωνία και την Κύπρο, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στο κοινό μερικές από τις δημιουργίες τους.

Το πρωί της ίδιας ημέρας θα δοθεί η δυνατότητα στους σχεδιαστές να μιλήσουν για τη δουλειά τους και την πορεία τους στον χώρο, παρουσία διεθνούς φήμης celebrities και Κύπριους fashionistas. Η γλώσσα του φόρουμ θα είναι ουκρανική με αγγλικό υποτιτλισμό. 

Το fashion forum θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν στο Ίδρυμα της Πρώτης Κυρίας της Ουκρανίας, Olena Zelenska καθώς επίσης και στη φιλανθρωπική οργάνωση «Ένα όνειρο, μια ευχή». 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί δημοπρασία μίας δημιουργίας από κάθε σχεδιαστή που θα συμμετάσχει, ενώ δημιουργίες των σχεδιαστών θα διατίθενται στο pop-up store που θα υπάρχει στον χώρο από τις 11 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. Η ενδιαφέρουσα ημέρα θα ολοκληρωθεί με μουσική και σαμπάνια. 

Προπώληση εισιτηρίων στο soldoutticketbox.com

Tags fashion show, international fashion forum,


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 0.0082 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0301 s // Total time: 0.0383 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X