Φειδίας Παναγιώτου: «Νιώθω ότι ζω στην ωραιότερη οικογένεια του κόσμου»


Φειδίας Παναγιώτου: «Νιώθω ότι ζω στην ωραιότερη οικογένεια του κόσμου»

Τα όσα είπε για την οικογένεια του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο νεαρός ευρωβουλευτής πρόσφατα, Φειδίας Παναγιώτου στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show» δεν δίστασε να αναφερθεί στην οικογένεια του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Φειδίας Παναγιώτου είναι πλέον σήμερα ο πιο πετυχημένος Κύπριος tiktoker, δεν είναι λίγες οι φορές που μέρος των βίντεο που ανεβάζει αφορά σε μέλη της οικογένειάς του. Με πατέρα ιερέα,  μητέρα παπαδιά και σε μία πολύτεκνη οικογένεια ο Φειδίας νιώθει ότι ζει στην ωραιότερη οικογένεια του κόσμου.

Έπειτα αποκάλυψε πως αυτό που κάνει εδώ και τέσσερα χρόνια με τα διάφορα challenges που βάζει ο ίδιος στον εαυτό του δεν είναι εύκολο για τα δικά του άτομα: «Μεγαλώσαμε με τόση αγάπη, αλλά νομίζω ότι είναι λίγο δύσκολο για τους γονείς μου αυτό που κάνω, όταν δεν έφαγα για 30 μέρες η μητέρα μου έκλαιγε τις νύχτες που με έβλεπε μπροστά της να χάνω κιλά».

Σήμερα δηλώνει ότι αν και στην αρχή οι δικοί του προσπάθησαν να τον αποτρέψουν με το να ασχοληθεί με την πολιτική λόγω του νεαρού της ηλικίας του, είναι μαζί του σε όλο το ταξίδι και τον βοήθησαν με την προεκλογική του εκστρατεία.

Tags φειδιας παναγιωτου, διασημοι, showbiz cy, showbiz κυπρος, celebrities,


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 1.9139 s (239 Queries.) // Parse time: 0.2303 s // Total time: 2.1442 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X