Φειδίας Παναγιώτου: Πόσο αυξήθηκαν οι ακόλουθοί του στο Tik Tok μετά την εκλογή του;


Φειδίας Παναγιώτου: Πόσο αυξήθηκαν οι ακόλουθοί του στο Tik Tok μετά την εκλογή του;

Η μεγάλη άνοδος του νεαρού ευρωβουλευτή.

Ο Φειδίας Παναγιώτου είναι αναμφισβήτητα ο πιο πολυσυζητημένος Κύπριος το τελευταίο διάστημα. Είναι μόνο 24 χρονών και έχει καταφέρει να εκλεγεί στις εκλογές της 9η Ιουνίου ως ευρωβουλευτής λαμβάνοντας 71.265 ψήφους, ξεπερνώντας κατά πολύ υπόλοιπους υποψηφίους.

Η αγάπη του από τους θαυμαστές του μπορεί να είναι ξεκάθαρη μετά την εκλόγη του, αλλά αν ρίξουμε μια ματιά στην άνοδο των ακολούθων του στο μοναδικό του προεκλογικό εργαλείο που δεν είναι άλλο από το Τik Τok, καταλαβαίνουμε πως μέρα με τη μέρα ο Φειδίας καταφέρνει να αγαπηθεί όλο και περισσότερο από το κοινό.

Ο νεαρός ευρωβουλευτής επέστρεψε τον Ιανουάριο του 2023 στην Κύπρο μετά από τρία χρόνια που βρισκόταν στην Αμερική και σε άλλες χώρες για να ακολουθήσει το όνειρο του, που δεν ήταν άλλο τότε από το να γίνει ένας σπουδαίος YouTuber, το όποιο και κατάφερε καθώς σήμερα μετρά 2,6 εκατομμύρια συνδρομητές στο κανάλι του στο YouTube.

Όσον αφορά όμως στο Tik Tok όπως μας λέει και ο ίδιος στο βίντεο που ακολουθεί όταν επέστρεψε στην Κύπρο είχε 70.000 ακόλουθους.

@fidiaspanayiotou @nana original sound - Fidias Panayiotou

Σήμερα δύο εβδομάδες μετά τις εκλογές, στις οποίες θριάμβευσε βλέπουμε να είναι πολύ κοντά στις 200.000 ακόλουθους, συγκεκριμένα έχει 195.100 (μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφετε το παρόν άρθρο), καταφέρνοντας με αυτή την τεράστια άνοδο να υλοποίησει ακόμα έναν στόχο του ο οποίος όπως βλέπουμε στο βίντεο ήταν να ξεπεράσει σε ακόλουθους την αγαπημένη Κύπρια tiktoker ΝαναΉταν προφανές πως θα τα κατάφερνε, καθώς όπως λέει και ο ίδιος ότι στόχο έχει βάλει μέχρι σήμερα στη ζωή του τον έχει καταφέρει.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κύπριος ευρωβουλευτής διανύει τώρα τις πρώτες του μέρες στο ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες ως ο μοναδικός ανεξάρτητος ευρωβουλευτής.

Tags φειδιας παναγιωτου, διασημοι, gossip, showbiz cy, showbiz κυπρος, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.2873 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2806 s // Total time: 2.5680 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X