Η αποκάλυψη που έκανε ο Ευρωβουλευτής.
Ο Φειδίας Παναγιώτου βρέθηκε καλεσμένος στη διαδικτυακή εκπομπή «Πρώτη Λέξη» με τον Αντώνη Σρόιτερ. Σε κάποια στιγμή της συζήτησης μου είπε: «Μικρός τι ήθελες να γίνεις;»
Πιο μικρός ήθελα να γίνω πυροσβέστης. Όταν ήμουν 16 ετών ήταν ο καιρός που βγήκαν στην Αμερική οι youtuber. Ο πιο μεγάλος youtuber στην Αμερική είναι φίλος μου, ο Mr Beast, έχει 500.000.000 συνδρομητές.
Τον έβλεπα και έκλαιγα στο δωμάτιο και θυμάμαι να λέω: «Αχ τι ωραία δουλειά να κάνεις πλάκα να είσαι μαζί με τους φίλους σου και να είναι και τεράστια επιχείρηση». Το ήθελα για μένα αυτό το πράγμα, πήγα στον στρατό και μόλις έφυγα ταξίδεψα στην Αμερική και άρχισα το youtube. Προοριζόμουν να γίνω από τους μεγαλύτερους youtuber στον κόσμο αλλά η πολιτική μας κατάστρεψε». Δείτε το βίντεο στο 05:07: