Γιάννης Κότσιρας: Τραγούδησε a cappella μέσα στη βροχή μετά την αναβολή της συναυλίας του [βίντεο]


Γιάννης Κότσιρας: Τραγούδησε a cappella μέσα στη βροχή μετά την αναβολή της συναυλίας του [βίντεο]

O τραγουδιστής χάρισε στο κοινό μια ξεχωριστή μουσική στιγμή.

Η χθεσινή έντονη βροχόπτωση που υπήρχε στην Αθήνα, ανέτρεψε τα σχέδια για τη προγραμματισμένη συναυλία του Γιάννη Κότσιρα στο Βεάκειο Θέατρο.

Παρά τις αρχικές προβλέψεις για βελτίωση του καιρού, η βροχή συνέχισε να πέφτει, ενώ αρκετοί θεατές είχαν ήδη φτάσει στον χώρο.

Ο Γιάννης Κότσιρας βγήκε προς το κοινό και ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι η συναυλία θα έπρεπε να αναβληθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ωστόσο, θέλοντας να προσφέρει έστω μια μικρή μουσική στιγμή στους ανθρώπους που περίμεναν να τον ακούσουν, πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε καθώς ψιχάλιζε, το «Στο τσιγάρο που κρατώ».

Η συγκεκριμένη στιγμή καταγράφηκε σε βίντεο και δημοσιεύτηκε από τον ίδιο στα social media, με το όλο σκηνικό να δημιουργεί μια ξεχωριστή μουσική στιγμή. 

Δείτε το βίντεο: 

Tags γιαννης κοτσιρας, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities,


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0689 s (12 Queries.) // Parse time: 0.0143 s // Total time: 0.0831 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X