Γιάννης Ξανθόπουλος για θανατηφόρο τροχαίο: «Θα προσεύχομαι για εκείνον» [βίντεο]


Γιάννης Ξανθόπουλος για θανατηφόρο τροχαίο: «Θα προσεύχομαι για εκείνον» [βίντεο]

Το πρώτο μήνυμά του 1,5 μήνα μετά - "Προσπαθώντας να αποφύγω το ένα κακό, έπεσα σε χειρότερο κακό"

Την πρώτη του ανάρτηση στα social media πραγματοποίησε η Γιάννης Ξανθόπουλος,1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη.

Ο γνωστός τραγουδιστής, το μεσημέρι της Πέμπτης, 18 Απριλίου, δημοσίευσε βίντεο στο οποίο τον βλέπουμε να παίζει στο πιάνο του, στο σαλόνι του σπιτιού του. 

Ιδιαίτερη σημασίας όμως έχουν τα λόγια που επέλεξε να αφήσει ως λεζάντα στο βίντεο αυτό, καθώς εξομολογείται στους ακόλουθούς του τα εξής: "H ζωή για κάποιο λόγο μου έβαλε μια σκληρή δοκιμασία. Προσπαθώντας να αποφύγω το ένα κακό, έπεσα σε χειρότερο κακό. Επέζησα από αυτό το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο χάθηκε μια ζωή. Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν αυτό που αισθάνομαι. Λυπάμαι πάρα πολύ… Συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού, θα προσεύχομαι για εκείνον.Δύναμη και υγεία στο παιδί που επέζησε. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο μέσα από την καρδιά μου για τα τόσα μηνύματα αγάπης και στήριξης!! Μου δίνετε πολύ δύναμη".

Θυμίζουμε πως ο τραγουδιστής τα ξημερώματα της Τρίτης, 12 Μαρτίου, ενεπλάκη σε θανατηφόρο ατύχημα στην Αθήνα, με θύμα 19χρονο.Δείτε το βίντεο:

Tags γιαννης ξανθοπουλος, θανατηφορο ατυχημα, τροχαιο,


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 0.0091 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0402 s // Total time: 0.0494 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X