Γιώργος Αναγιωτός: Τα όρια του στις ερωτικές σχέσεις με συναδέλφους


Γιώργος Αναγιωτός: Τα όρια του στις ερωτικές σχέσεις με συναδέλφους

«Να μην μπλέκω τα ερωτικά μου με τα επαγγελματικά μου».

Καλεσμένος στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους βρέθηκε πρόσφατα ο Γιώργος Αναγιωτός, μιλώντας για πολλά και διάφορα αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή και στα όρια που έχει βάλει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός είπε ξεκάθαρα πως έχει σαν αρχή να μην ερωτευτεί κάποια συνάδελφο του για να μην υπάρξουν προβλήματα: «Είχα σαν αρχή πάντα στη δουλειά μου μπορεί και να έτυχε να μην μπλέκω τα ερωτικά μου με τα επαγγελματικά μου. Δεν θυμάμαι να υπήρχε κάποια στιγμή και να υπήρξε εγώ τράβηξα πίσω η απομακρύνθηκα από αυτήν την κατάσταση γιατί το αποφεύγω».

Έπειτα όταν η παρουσιάστρια ανέφερε ότι είναι πολύ δύσκολο αυτό που λέει τόνισε ο Κύπριος ηθοποιός τον λόγο που το κάνει λέγοντας: «Αύριο μεθαύριο αν εγώ κι εσύ είμαστε στον ίδιο χώρο και είμαστε μαζί, μπορεί να παρεξηγηθούμε, να τσακωθούμε και αύριο να χρειαστεί να ξανά δουλέψουμε, γιατί να βάλω τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία», κατέληξε τονίζοντας πως δεν είναι μόνο το ότι δεν θέλει αλλά το ότι έτυχε να μην ερωτευτεί συνάδελφο. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Tags γιωργος αναγιωτος, διασημοι, gossip, showbiz cy, celebrities, showbiz cy


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.1162 s (239 Queries.) // Parse time: 0.2397 s // Total time: 2.3559 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X