Γιώργος Λιάγκας: Η περιπέτεια που είχε με τον υπόκοσμο και το αποκάλυψε για πρώτη φορά [βίντεο]


Γιώργος Λιάγκας: Η περιπέτεια που είχε με τον υπόκοσμο και το αποκάλυψε για πρώτη φορά [βίντεο]

"Το λέω πρώτη φορά, δεν το έχω πει ποτέ."

Μια προσωπική του αποκάλυψη έκανε κατά τη διάρκεια της πρωινής του εκπομπής, ο Γιώργος Λιάγκας, την Παρασκευή, 24 Μαίου.

Ο παρουσιαστής, εξομολογήθηκε για πρώτη φορά, όπως δήλωσε, την περιπέτεια που είχε πριν από μερικά χρόνια, on camera.

Αρχικά δήλωσε: «Μου είχαν κλέψει βράδυ το αυτοκίνητο κάτω από το σπίτι. Έκανα τηλεπαιχνίδι τότε, γυρνούσα στις 02:00 και ξύπναγα νωρίς γιατί έκανα και ραδιόφωνο. Είχα πρωτοχωρίσει τότε και έμενα σε ένα σπίτι στο κέντρο της Βουλιαγμένης, μικρό σπίτι, αλλά είχε πάρκινγκ. Και λέω να το βάλω και να το βγάλω από το πάρκινγκ, είναι πέντε λεπτά παραπάνω ύπνος και το άφησα πρώτη φορά έξω. Ήταν ένα Range Rover Sport, παλιό, αλλά το Sport». 

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Και βγήκα έξω το πρωί και είδα μόνο τα θραύσματα από τα τζάμια. Το λέω πρώτη φορά, δεν το έχω πει ποτέ. Πάω στην αστυνομία, κάνω την καταγγελία και μετά από δύο μέρες με πήραν με απόκρυψη. Και μου λένε “θέλουμε εφτά χιλιάρικα για να σου γυρίσουμε πίσω το αυτοκίνητο”. Σε τέτοιες διαπραγματεύσεις με τον υπόκοσμο, εγώ δεν μπήκα. Δεν τα έδωσα τα λεφτά, το αυτοκίνητο δεν βρέθηκε ποτέ. Πήρα το κομμάτι της ασφάλειας και αγόρασα καινούργιο. Μετά από ενάμιση μήνα, με παίρνουν τηλέφωνο από ένα μαγαζί της Γλυφάδας και μου λένε “κύριε Λιάγκα, υπάρχουν κάποια έγγραφα και κάποιες ρακέτες τένις στο μαγαζί μας, δικά σας, ελάτε να τα πάρετε”. Αυτά πήγα και τα πήρα. Δεν ρώτησα τίποτα. Πήγα, τα πήρα κι έφυγα». Δείτε το βίντεο: 

 

Tags gossip, γιωργος λιαγκας, διασημοι,


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.6086 s (229 Queries.) // Parse time: 0.3342 s // Total time: 2.9428 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X