Η εξομολόγηση που είχε κάνει στο παρελθόν σε συνέντευξή της.
Ο θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη έχει προκαλέσει μεγάλη συγκίνηση και θλίψη σε Ελλάδα και Κύπρο, με τα αφιερώματα στον αγαπημένο καλλιτέχνη να συνεχίζονται λίγες ημέρες μετά τον θάνατό του.
Μέσα από αυτά, έρχονται στο φως άγνωστες ή λιγότερο γνωστές στιγμές από τη ζωή και την πορεία του.
Ένα από τα αφιερώματα παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Studio στις 3», μέσα από παλαιότερη τηλεοπτική συνέντευξη της μητέρας του, Κλειώς Μαζωνάκη.
Η ίδια είχε μιλήσει τότε για τον γιο της, περιγράφοντας στιγμές από την παιδική του ηλικία, αλλά και τα πρώτα σημάδια που έδειχναν την ιδιαίτερη σχέση του με το τραγούδι.
«Φορούσε κοστούμι με πουκάμισο και γραβάτα. Τη γραβάτα την έλεγε “πατέρα” γιατί νόμιζε ότι αυτός που φοράει γραβάταμ είναι πατέρας. Δεν ήθελε κανένας να τον πειράζει, να του πιάνει τα ρούχα του, να πάθει κάτι το ρούχο του[...] Το πρώτο τραγούδι που είπε ο Γιώργο, ήταν το “Υπάρχω” του Καζαντζίδη. Ήταν μωρό 5 χρονών. Είχε πάρει ένα στυλ μεγάλου ανθρώπου με σταυροπόδι. Τέτοια φωνή δεν την περιμέναμε για ένα παιδάκι πέντε χρονών. Εκεί είπαμε ότι ο Γιώργος είναι για να γίνει τραγουδιστής.Δούλευε και το πρωί πήγαινε στο Λύκειο και τον άφηναν στην άκρη να κοιμάται. Ρώταγα τους καθηγητές πώς τον περνάνε χωρίς να διαβάζει, χωρίς να κάνει τίποτα και μου έλεγαν ότι το παιδί δεν είναι γι’ αυτά, να τον αφήσουμε να τελειώσει και θα πάρει τον δρόμο του», είχε εξομολογηθεί στο παρελθόν, η μητέρα του καλλιτέχνη.
Δείτε το βίντεο: