Γιώργος Τσαλίκης: "Οι τελευταίες μέρες ήταν δύσκολες, με σόκαρε αυτό το ισοπεδωτικό που έζησα" [βίντεο]


Γιώργος Τσαλίκης: "Οι τελευταίες μέρες ήταν δύσκολες, με σόκαρε αυτό το ισοπεδωτικό που έζησα" [βίντεο]

"Με λέγανε ‘σιχαμένε’, ‘ξεχασμένε’".

Επετειακή εκδήλωση για τα 90 χρόνια του Δήμου Περιστερίου, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, 22 Μαίου.

Τον παρών τους έδωσαν, η ηθοποιός Βίκυ Σταυροπούλου, αλλά και αντιδήμαρχος πολιτισμού του δήμου, Γιώργος Τσαλίκης

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της βραδιάς και της όλης εκδήλωσης, η Βίκυ Σταυροπούλου βραβεύτηκε από τον δήμαρχο της πόλης για την προσφορά και το έργο της στον δήμο.

Η ηθοποιός στις δηλώσεις της ανέφερε τα εξής: «Μου φαίνεται πολύ συγκινητικό ότι ο δήμαρχός μας βραβεύει κάποιους από τους ανθρώπους που μεγαλώσαμε και ζούμε ακόμα στο Περιστέρι και το αγαπάμε».

Mεταξύ άλλων, ο Γιώργος Τσαλίκης θέλησε να αναφερθεί και στην πρόσφατη επίθεση που δέχτηκε, μέσω των social media, για την άποψή του σχετικά με τη Μαρίνα Σάττι.

«Οι τελευταίες μέρες ήταν δύσκολες, με σόκαρε αυτό το ισοπεδωτικό που έζησα λέγοντας την άποψή μου το 2024. Έχω καταφύγει στη Δικαιοσύνη. Είμαι ένας άνθρωπος που κάνω 180 live τον χρόνο και είμαι 48 χρόνων, με λέγανε ‘σιχαμένε’, ‘ξεχασμένε’. Δεν έκανα ηλικιακό ρατσισμό στη Μαρίνα, είπα ότι ένας άνθρωπος κοντά στα 40 έχει πλήρη επίγνωση των πράξεών του. Όταν κάνεις μια πράξη που είναι πολιτική θέση, να φερθείς σαν σαραντάρης και να την στηρίξεις. Αν η ΕΡΤ έχει πρόβλημα, να πεις ‘αποχωρώ’, εκεί θα την προσκυνούσα», σχολίασε ο ίδιος.# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.6042 s (229 Queries.) // Parse time: 0.3011 s // Total time: 2.9053 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X