Γρηγόρης Γεωργίου – Μαρίλια Χαριδήμου: Η «απόδραση» του ζευγαριού στη Βαρκελώνη


Γρηγόρης Γεωργίου – Μαρίλια Χαριδήμου: Η «απόδραση» του ζευγαριού στη Βαρκελώνη

Τα πρώτα στιγμιότυπα από την Καταλανική πόλη. 

Μια όμορφη «απόδραση» στη Βαρκελώνη επέλεξαν να κάνουν ο Γρηγόρης Γεωργίου και η Μαρίλια Χαριδήμου, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης και εξερεύνησης στην εντυπωσιακή Καταλανική πρωτεύουσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ζευγάρι φαίνεται πως άφησε για λίγο πίσω την καθημερινότητα και ταξίδεψε στη Βαρκελώνη, με τα πρώτα στιγμιότυπα από την εξόρμησή τους να αποτυπώνουν τη διάθεση για βόλτες και όμορφες εικόνες.

Ανάμεσα στις στάσεις τους ήταν και η επιβλητική Σαγράδα Φαμίλια, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά αξιοθέατα της πόλης. Ο Γρηγόρης και η Μαρίλια απόλαυσαν τον καφέ τους σε σημείο με θέα τον εμβληματικό ναό.

Η βόλτα τους συνεχίστηκε στο περίφημο Παρκ Γκιουέλ, όπου περιηγήθηκαν ανάμεσα στα ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά δημιουργήματα του Γκαουντί και απόλαυσαν τη μοναδική ατμόσφαιρα του πάρκου.
 

Tags γηργορης γεωργιου, μαριλια χαριδημου, διασημοι, βαρκελωνη, showbiz cy, showbiz κυπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0540 s (12 Queries.) // Parse time: 0.0140 s // Total time: 0.0680 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X