«Θυμάμαι τα καλύτερα από τον πατέρα μου».
Την Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου, η Χριστιάνα Αριστοτέλους, φιλοξένησε στην εκπομπή της «Sunday Night», τον Hovig.
Ο Κύπριος καλλιτέχνης, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε με πολύ συγκινητικά και τρυφερά λόγια για τον πατέρα του, ο οποίος σαν σήμερα πριν από 3 χρόνια «έφυγε» από τη ζωή.
Αρχικά, ο καλλιτέχνης είπε τα εξής γλυκά λόγια για τον πατέρα του: «Θυμάμαι τα καλύτερα από τον πατέρα μου. Τον θυμάμαι να είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος, πολύ αυθεντικός, με το χιούμορ του. Ένα πολύ αγαπητό μου πλάσμα».
Στη συνέχεια της συνέντευξης του, ο Hovig, συμπλήρωσε: «Περνάνε 3 χρόνια τώρα. 18 του Φλεβάρη τον έχω χάσει, αλλά μόνο ωραία πράγματα έχω να θυμάμαι από έναν άνθρωπο που πάλεψε, γιατί ήταν μετανάστης σε μια χώρα που δεν ήξερε κανένα. Γνώρισε τη μητέρα μου, ερωτευτήκανε και έφτιαξε ότι κατάφερε να φτιάξει».
«Νόμιζα ότι τον ήξερα, αλλά τώρα που έχω κάνει εγώ παιδί, θέλω ο Άρης να με μάθει πολύ περισσότερο απ’ ότι εγώ τον πατέρα μου. Ξέρω πολλά πράγματα για τον πατέρα μου. Τον έζησα πάρα πολύ καλά», εξομολογήθηκε ο ίδιος. Δείτε το σχετικό βίντεο [1:04:45]: