Η εξομολόγηση του Γεωργούλη για τις καταγγελίες εις βάρος του: «Με διέλυσαν όλα όσα ακούστηκαν για μένα»


Η εξομολόγηση του Γεωργούλη για τις καταγγελίες εις βάρος του: «Με διέλυσαν όλα όσα ακούστηκαν για μένα»

"Είκοσι χρόνια στη δημοσιότητα δεν έχει ακουστεί τίποτα για μένα, ούτε έχω κάνει τίποτα".

Καλεσμένος στο "Πρωινό", με τον Γιώργο Λιάγκα, βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης, 18 Απριλίου, ο Αλέξης Γεωργούλης.

Ο γνωστός ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή με αφορμή την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες Ευρωεκλογές με το "Πράσινο Κίνημα". 

Μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Γεωργούλης ρωτήθηκε για το πώς βίωσε τις καταγγελίες εις βάρος του για ξυλοδαρμό και απόπειρα βιασμού.

Ο ίδιος αρκετά αποκαλυπτικός, γνωστοποίησε πως όταν το έμαθε "διαλύθηκε", λέγοντας χαρακτηριστικά τα εξής: "Για το αν είχαμε ή όχι σχέση με τη συγκεκριμένη κυρία θα αρχίσω να μπαίνω μέσα στα στοιχεία της δικογραφίας, την οποία δεν την έχω πάρει ακόμη. Δεν έχω κληθεί από την εισαγγελία των Βρυξελλών. Είχα προσπαθήσει σε χρόνο ρεκόρ να αρθεί η ασυλία μου και γνωστοποίησα κιόλας τη διαθεσιμότητά μου να πάω να καταθέσω ώστε να πάρω και τα στοιχεία. Δεν μπορώ να μιλήσω καθόλου για αυτή την κυρία, μου απαγορεύεται.

Έμαθα για την καταγγελία εις βάρος μου δυο ημέρες πριν τους δημοσιογράφους. Όταν το έμαθα, διαλύθηκα. Δεν μίλησα μαζί της, γιατί οι δικηγόροι μου είπαν ότι θα ήταν το χειρότερο πράγμα να κάνω. Έχω χτυπηθεί που ακουγόταν αυτό για μένα. Με διέλυσαν όλα όσα ακούστηκαν για μένα. Το τελευταίο πράγμα που σκεφτόμουν ήταν να μιλήσω σε κάποιον. Αυτό το χτύπημα ήταν ένας κεραυνός εν αιθρία που διαλύθηκε το σύστημα μου. Δεν μπορούσα να δω την ταυτότητά μου, αυτό που είμαι. 

Ευτυχώς από τους ανθρώπους που ήταν κοντά μου, από την οικογένεια μου μέχρι τους φίλους μου, ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα μου. Αυτοί μου έδωσαν τη δύναμη να σταθώ στα πόδια μου. Είκοσι χρόνια στη δημοσιότητα δεν έχει ακουστεί τίποτα για μένα, ούτε έχω κάνει τίποτα. Αφήνω τον χρόνο να δουλέψει μέσα μου. Το καλό είναι πως οι άνθρωποι γύρω μου, μού δίνουν θάρρος να πω πως η ζημιά δεν είναι τόσο βαθιά. Έχω προτάσεις για τηλεόραση και θέατρο. Δεν πιστεύω ότι η δικαιοσύνη δε θα δει την αλήθεια".

Tags αλεξης γεωργουλης, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities,


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 0.0092 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0473 s // Total time: 0.0564 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X