Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου


Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Οι επιλογές που θα ενθουσιάσουν τους food lovers.

O καταξιωμένος και αγαπημένος του κοινού chef Λεωνίδας Κουτσόπουλος υπογράφει το Red Selection, τη δυναμική λίστα του Foody, που εγκαινίασε πριν από λίγες βδομάδες, για να μπορούν οι χρήστες του να ανακαλύπτουν τα κρυφά διαμάντια ανάμεσα σε δημοφιλή εστιατόρια και καταστήματα τροφίμων.

Καταστήματα και εστιατόρια όπως τα Maison Anemi, Deliyard, Afterbite, Dino Bistro Café, The Alchemist Chocolaterie και Neon Phaliron Restaurant, βρίσκονται στις επιλογές Red Selection που εισηγείται ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ενώ η λίστα των προτάσεών του θα ανανεώνεται συνεχώς μετά από σχετική αξιολόγηση, αναβαθμίζοντας έτσι την εμπειρία του online delivery από το Foody. 

To Foody ενσωματώνει σήμερα περισσότερες από 3.000 διαφορετικές επιλογές καταστημάτων, σε όλες τις πόλεις της Κύπρου, στην πλατφόρμα του, δίνοντας στους χρήστες του, τη μοναδική δυνατότητα να ανακαλύπτουν συνεχώς νέες γευστικές εμπειρίες στην πόλη τους και ταυτόχρονα να παραμένουν ενημερωμένοι για τις πιο νόστιμες τάσεις στο φαγητό.   

Η λίστα Red Selection ανανεώνεται συνεχώς, ενσωματώνοντας νέες προτάσεις σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο. Τα καταστήματα Red Selection ξεχωρίζουν για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, τη μοναδικότητά και την αισθητική τους, στοχεύοντας σε όσους αναζητούν τις must-try γεύσεις της περιοχής τους. 

Το Red Selection, με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα του Foody και εντάσσεται στη στρατηγική της #1 υπηρεσίας delivery στην Κύπρο, για τη δημιουργία υπηρεσιών και επιλογών που βελτιώνουν την εμπειρία του χρήστη. 

Σχετικά με το Foody:

Τo Foody δημιουργήθηκε το 2015, ως η πρώτη εταιρεία online delivery στην Κύπρο, αλλάζοντας τον τρόπο παράδοσης τροφίμων στη χώρα. Σήμερα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες στην κυπριακή αγορά, στηρίζοντας την ανάπτυξή της στην τεχνολογία και την καινοτομία. Συνεργάζεται με περισσότερα από 3.000 καταστήματα σε όλη την Κύπρο. 

Μέσω υπηρεσιών όπως το μηνιαίο πρόγραμμα συνδρομής «FoodyPro», το πρόγραμμα επιβράβευσης «Rubies», την υπηρεσία γρήγορου delivery για είδη υπεραγοράς «Alphamega Express» και τη super-γρήγορη υπεραγορά foody market, καλύπτει με έξυπνους και ωφέλιμους τρόπους τις ανάγκες των καταναλωτών σε όλη την Κύπρο και επιβραβεύει τους πελάτες του. 

Βρείτε και ακολουθήστε το Foody:

Website: https://www.foody.com.cy/ 

Facebook: https://www.facebook.com/foody.com.cy

Instagram: https://www.instagram.com/foodycy/
 

Tags foody, λιστα, λεωνιδας κουτσοπουλος, chef,


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.6381 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2363 s // Total time: 2.8744 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X