Η σπουδαία κίνηση φροντίδας για όλες τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού 


Η σπουδαία κίνηση φροντίδας για όλες τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού 

Η πρωτοβουλία που επικροτούμε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. 

Το να προσφέρεις ανιδιοτελώς είναι ένα από τα σπουδαιότερα αγαθά για τα οποία η ανθρωπότητα θα μπορούσε να νιώθει περηφάνια και σίγουρα «πλημμυρίζει» τις ψυχές μας πληρότητα και αισιοδοξία για το μέλλον. 

Ο καρκίνος του μαστού είναι μία ασθένεια  η οποία χτυπάει την πόρτα αρκετών εκατοντάδων σπιτιών στο νησί μας και η αρωγή βοήθειας προς τις γυναίκες που το βιώνουν είναι επιβεβλημένη ανακουφίζοντας την καθημερινότητά τους. 

Η ανακούφιση κάθε μορφής, στις γυναίκες που διαγιγνώσκονται με καρκίνο του μαστού είτε αυτό αφορά σε θεραπείες είτε σε ψυχολογική στήριξη, αποτελεί πρωταρχικό μέλημα φορέων και ιδιωτών που μέσα από τις δράσεις τους παρέχουν φροντίδα και ανακούφιση στις παθούσες. 

Για τρίτη συνεχή χρονιά η εταιρεία P&G είχε αναλάβει την πρωτοβουλία με τις δράσεις της να σταθεί στο πλευρό των γυναικών που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο του μαστού. Σε συνεργασία με τα καταστήματα Άλφαμεγα, πραγματοποιεί με κάθε αγορά προϊόντων Always, Pantene, Venus, Oral-b και Tampax, και μια δωρεά στον οργανισμό Europa Donna Κύπρου, προσφέροντας αισιοδοξία και ουσιαστική στήριξη στις γυναίκες που αντιμετωπίζουν αυτή την δύσκολη κατάσταση.

Με κάθε αγορά ενός προϊόντος από τα προαναφερόμενα brands μέχρι τις 8 Μάϊου, γίνεται δωρεά 0,40 ευρώ για την αγορά των ειδικών στηθόδεσμων και των περουκών. 

Ας κάνουμε λοιπόν όλοι μία σπουδαία κίνηση φροντίδας, δημιουργώντας μία καλύτερη καθημερινότητα για τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού. Γιατί ακόμα και η πιο μικρή προσφορά, έχει μεγάλη σημασία.


 

Tags καρκινος του μαστου, p&g,


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 3.1637 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2732 s // Total time: 3.4368 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X