Η ταξιδιωτική εκπομπή που έρχεται στο ΣΙΓΜΑ – Όλες οι λεπτομέρειες 


Η ταξιδιωτική εκπομπή που έρχεται στο ΣΙΓΜΑ – Όλες οι λεπτομέρειες 

Πρεμιέρα με κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά. 

Ο Θάνος Παπαδημητρίου και το TRAVEL GUIDE έρχονται στο ΣΙΓΜΑ την ερχόμενη Κυριακή, 7 Ιουλίου και κάθε Κυριακή στις 23:20 και μας προσκαλούν εν πλω σε μία συναρπαστική κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά και τη Σμύρνη! 

Με αφετηρία το λιμάνι του Πειραιά, αυτή η τετραήμερη κρουαζιέρα με τη μπλε δύναμη του Αιγαίου το κρουαζιερόπλοιο Gemini, μοιάζει να τα έχει όλα με πολύ πλούσιο φαγητό και διασκέδαση υψηλών προδιαγραφών που απευθύνεται σε κάθε ηλικία. 

Στη Μύκονο μας υποδέχεται ένα από τα ομορφότερα ηλιοβασιλέματα των Κυκλάδων στη λεγόμενη μικρή Βενετία, αλλά και η νυχτερινή διασκέδαση της Μυκόνου ξακουστή σε όλο τον κόσμο. Στη Σαντορίνη γνωρίζουμε τον ξεχωριστό οικισμό της Οίας με τα χαρακτηριστικά υπόσκαφα σπίτια και τα Φηρά την όμορφη πρωτεύουσα της Σαντορίνης με την ασυναγώνιστη πανοραμική τους θέα.

Στη Ρόδο, το νησί του ήλιου η ξενάγηση αρχίζει από το Μανδράκι με τα διάσημα αγάλματα τον έλαφο και την ελαφίνα και συνεχίζεται στη δημοφιλή παραλία Έλλη, αλλά και στην παλιά πόλη της Ρόδου, από τις ωραιότερες μεσαιωνικές πόλεις παγκοσμίως. 

Από το λιμάνι του Τσεσμέ ξεκινά η εκδρομή για τη Σμύρνη με βόλτα στη νέα προκυμαία της πόλης και με ελεύθερο χρόνο για αγορές στη διάσημη αγορά Kemeralti.

Ένα ταξίδι με εναλλαγές που αποτελεί μία ξεχωριστή πρόταση διακοπών. 


 

Tags travel guide, σιγμα, ταξιδιωτικη εκπομπη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 0.0140 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0331 s // Total time: 0.0471 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X