Η Ζέτα Μακρυπούλια παραδέχεται: «Σε ό,τι αφορά την εμφάνισή μου πιστεύω ότι έχω δυνατό dna» [βίντεο]


Η Ζέτα Μακρυπούλια παραδέχεται: «Σε ό,τι αφορά την εμφάνισή μου πιστεύω ότι έχω δυνατό dna» [βίντεο]

"Αν με δω ξαφνικά να παραμορφώνομαι, μπορεί να τρελαθώ".

Μια εξομολογητική συζήτηση είχε μαζί με τη Μαρία Σολωμού, η Ζέτα Μακρυπούλια, συμμετέχοντας στο podcast της. 

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, καθώς και στην απόφασή της να μην κάνει οικογένεια.

Συγκεκριμένα, η Ζέτα Μακρυπούλια εξομολογήθηκε: «Τα τελευταία χρόνια συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι σε φάση για οικογένεια. Μέχρι και πριν από πέντε χρόνια περίμενα πότε θα χτυπήσει αυτό το καμπανάκι και δεν χτυπούσε. Έχω πει μέσα μου ότι ίσως είναι και για καλό γιατί εγώ με όλα αυτά που γίνονται θα ήμουν σαν την τρελή, δεν θα κοιμόμουν. Για τη δίκη μου ψυχοσύνθεση με διευκολύνει ότι δεν ζω το άγχος του να είσαι γονιός και έχω μείνει απλά στα άγχη τα δικά μου. Για κάποιο λόγο γίνονται όλα. Είμαι οκ με το να μην γίνω μητέρα, έχω βάλει τα όρια μου σε όλο αυτό».

Για την εξωτερική της εμφάνιση, παραδέχτηκε: «Σε ό,τι αφορά την εμφάνιση πιστεύω ότι έχω δυνατό dna, δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με την εξωτερική μου εμφάνισηΑν με δω ξαφνικά να παραμορφώνομαι, μπορεί να τρελαθώ. Ας συμφιλιωθούμε με αυτό το πράγμα».

Ενώ σε ερώτηση για το αν φλερτάρει από τα social media, απάντησε: «Τα social έχουν αλλάξει παρά πολύ τη ζωή μας. Εγώ δεν επικοινωνώ με ανθρώπους μέσα από τα social. Δεν μου έχει συμβεί να φλερτάρω από τα μηνύματα. Δεν μπορώ να αποκτήσω επαφή με αυτόν τον τρόπο και να εξελιχθεί σε φλερτ. Εννοείται ότι απαντάω σε κάποια μηνύματα αλλά όχι σε επίπεδο φλερτ». Δείτε το βίντεο: 

Tags ζετα μακρυπουλια, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 0.0166 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0360 s // Total time: 0.0526 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X