Καλομοίρα: «Θέλω τα παιδιά μου, να μου έχουν εμπιστοσύνη» [βίντεο]


Καλομοίρα: «Θέλω τα παιδιά μου, να μου έχουν εμπιστοσύνη» [βίντεο]

"Θέλω να νιώθουν πολύ ασφαλείς να μου πουν τα πάντα".

Σε μια προσωπική εξομόληγηση που αφορά στα παιδιά της προχώρησε η Καλομοίρα μέσα από βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι της στο Youtube, χθες Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου.

Όπως ανέφερε η Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια, θέλει τα τρια της παιδιά, να νιώθουν άνετα και να μοιράζονται μαζί της τα πάντα, ακόμα και εκείναι που είναι πιο σοβαρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Τα παιδιά μου πηγαίνουν τώρα σε άλλο σχολείο, έχουν περισσότερες δουλειές και ευθύνες αλλά μέχρι στιγμής όλα πολύ ωραία και χαίρομαι. Αρέσει στην Αναστασία, γιατί την πηγαίνω περπατώντας στο σχολείο και είμαστε μόνες μας και της αρέσει. Είναι ωραία να έχεις χρόνο με ένα παιδί, γιατί συνήθως έχω και τα τρία μαζί, έχουμε τον χρόνο μας και μου λέει πράγματα.Με νοιάζει να μου λένε πράγματα, γιατί θέλω να νιώθουν ότι πάντα μπορούν να έρχονται σε εμένα και να μου μιλάνε. Κι αν γίνει κάτι που δε θέλουν να το πω στον Γιώργο, δε θα το πω. Θέλω να μου έχουν εμπιστοσύνη. Όταν η Αναστασία ήταν πολύ μικρή, νομίζω στο νηπιαγωγείο, είχε ζωγραφίσει μια εικόνα για ένα αγόρι που της άρεσε, το είδε ο Γιώργος και της είπε να μην το δώσει στο παιδί. Του είπε ok αλλά μετά την είδα που το τύλιξε και το έβαλε μέσα από την μπλούζα της. Εγώ το είπα στον Γιώργο σαν χαζή, γιατί νόμιζα ότι ήταν αστείο, αλλά της το είπε. Μετά με ρώτησε η Αναστασία “Γιατί του το είπες” και σκέφτηκα ότι ήμουν πολύ ανόητη», εξομολογήθηκε αρχικά η Καλομοίρα.

Και πρόσθεσε ακολούθως: «Ξέρω ότι ήταν μικρή αλλά δε θέλω να χάσω την εμπιστοσύνη της. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθει το παιδί ασφαλής. Ότι αν μου πει κάτι, δε θα το πω. Είπα στον εαυτό μου ότι δε θα το ξανακάνω αυτό και όντως δεν το κάνω. Της είπα συγγνώμη. Γενικά είπα ότι αν μου πουν τίποτα δε θα το πω σε κανέναν, ούτε στον Γιώργο αν δε θέλουν να το μάθει ο μπαμπάς, γιατί θέλω να νιώθουν πολύ ασφαλείς να μου πουν τα πάντα. Είχα διαβάσει ότι αν τα παιδιά δε σου λένε τα μικρά πράγματα, την καθημερινότητά τους, σίγουρα δε θα σου πουν και τα σοβαρά. Θέλω να νιώθουν ότι μπορούν να μου πουν τα πάντα και δε θα φρικάρω. Κρατιέμαι μερικές φορές».

Δείτε το βίντεο [04:00]

Tags καλομοιρα, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, οικογενεια, παιδια,


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0369 s (12 Queries.) // Parse time: 0.0187 s // Total time: 0.0556 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X