Κατερίνα Λάσπα - Νεκτάριος Νικολόπουλος: Εκδόθηκε επίσημα το διαζύγιό τους


Κατερίνα Λάσπα - Νεκτάριος Νικολόπουλος: Εκδόθηκε επίσημα το διαζύγιό τους

"Το ζευγάρι είχε κρίση τα τελευταία δύο χρόνια".

Το διαζύγιο της Kατερίνας Λάσπα και του Νεκτάριου Νικολόπουλου, εκδόθηκε, επίσημα, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τετάρτης, 22 Μαίου. 

Λίγους μήνες μετά την είδηση του χωρισμού τους, ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα αποκάλυψε πως το διαζύγιο βγήκε συναινετικό

Χαρακτηριστικά δήλωσε τα εξής: «Το ζευγάρι είναι και επισήμως χωρισμένο, καθώς βγήκε συναινετικό διαζύγιο. Οι φήμες για τον χωρισμό τους είχαν ξεκινήσει από τον περασμένο χρόνο, το ζευγάρι τις διέψευδε, τον Δεκέμβριο όμως επιβεβαιώθηκαν οι φήμες χωρισμού. Το ζευγάρι είχε κρίση τα τελευταία δύο χρόνια. Χωρίσανε κάτω από πολιτισμένες συνθήκες, έχουν εξαιρετικές σχέσεις μέχρι τώρα».

Mάλιστα ο δικηγόρος του Νεκτάριου Νικολόπουλου, εμφανίστηκε στην εκπομπή και δήλωσε τα εξής: «Δεν υπάρχει καμία αντιδικία και δεν έχει εκδοθεί καμία δικαστική απόφαση. Το πρώην ζευγάρι διατηρεί άψογες σχέσεις και από τους δύο γονείς ρυθμίστηκε με κοινή συμφωνία το θέμα της διατροφής των δύο τέκνων.Το πρώην ζευγάρι, σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή με την έχει ρυθμίσει όλες τις εκκρεμότητες και την κοινή περιουσία που απέκτησαν το χρόνια που ήταν μαζί».

Tags κατερινα λασπα, νεκταριος νικολοπουλος, διασημοι, gossip, showbiz, celerities, χωρισμος, διαζυγιο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.7156 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2693 s // Total time: 2.9849 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X