Κηδεία Γωγώς Μαστροκώστα: Συγγενείς, φίλοι και επώνυμοι αποχαιρέτησαν το αγαπημένο τους πρόσωπο [εικόνες]


Κηδεία Γωγώς Μαστροκώστα: Συγγενείς, φίλοι και επώνυμοι αποχαιρέτησαν το αγαπημένο τους πρόσωπο [εικόνες]

Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο “αντίο” στη Γωγώ Μαστροκώστα.

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και οδύνης, συγγενείς, φίλοι και πλήθος επωνύμων αποχαιρέτησαν σήμερα, Τετάρτη 27 Μαΐου, τη Γωγώ Μαστροκώστα, η οποία «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στις 12:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος, όπου από νωρίς έφτασαν αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειας καθώς και φίλοι από τον καλλιτεχνικό χώρο, προκειμένου να πουν το τελευταίο «αντίο» στη γυναίκα που ξεχώρισε για τη δύναμη και το χαμόγελό της.

Τραγικές φιγούρες, ο σύζυγός της, Τραϊανός Δέλλας, και η μητέρα της, οι οποιοί στάθηκαν συντετριμμένοι δίπλα στη σορό της αγαπημένης τους Γωγώς, ενώ στο πλευρό τους βρισκόταν συνεχώς η Βικτώρια Δέλλα.

Ανάμεσα στους επώνυμους που βρέθηκαν στην εκκλησία για να τιμήσουν τη μνήμη της είδαμε τους Χάρη Σιανίδη, Τρύφωνα Σαμαρά, Στάλω Ηλία, Στέλλα Δημητρίου, Αντώνη Ρέμο —  Υβόννη Μπόσνιακ ,Νόνη Δούνια, Κέλλυ Κελεκίδου, Δέσποινα Βανδή — Βασίλης Μπισμπίκης, Tάκη Ζαχαράτο  κ.α.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο, με πολλούς να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους έξω από τον ναό.

Η οικογένεια είχε ζητήσει, αντί στεφάνων, να πραγματοποιηθούν δωρεές στο σύλλογο «Φλόγα».

Μετά την τελετή στο Ελληνικό, η σορός της μεταφέρθηκε στο Ευηνοχώρι Μεσολογγίου, τον τόπο καταγωγής της, όπου θα πραγματοποιηθεί η ταφή στο εξωκλήσι του Άγιου Γεώργιου, δίπλα στον πατέρα της, όπως ήταν η επιθυμία της οικογένειας.

πηγή εικονών: NDP photo agency

πηγή εξωτερικής εικόνας: NDP photo agency

Tags γωγω μαστροκωστα, διασημοι, κηδεια,


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0403 s (12 Queries.) // Parse time: 0.0159 s // Total time: 0.0562 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X