Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Με τα νέα sneakers που φορούν αυτή τη σεζόν όλες οι fashion experts


Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Με τα νέα sneakers που φορούν αυτή τη σεζόν όλες οι fashion experts

Αναβαθμίζουν στη στιγμή το στιλ.

Τα νέα sneakers της Puma απευθύνοντας σε fashionistas που δεν ακολουθούν τις τάσεις, αλλά τις δημιουργούν. Φέτος, η Puma αποφάσισε να κάνει ένα “δώρο” σε όσες γυναίκες αγαπούν το αυθεντικό, ξεχωριστό στιλ, επανακυκλοφορώντας ένα από τα πιο iconic sneakers της και πιο συγκεκριμένα τα κλασικά αθλητικά παπούτσια Palermo.

Τα Palermo sneakers έκαναν πρώτη φορά την εμφάνισή τους, πριν από αρκετά χρόνια δηλαδή τη δεκαετία του 1980, στα γήπεδα ποδοσφαίρου ως επιλογή των φίλων κάθε ομάδας στις κερκίδες.

Σήμερα, τα Palermo sneakers της Puma, που πήραν το όνομά τους από την όμορφη ιταλική πόλη, επανέρχονται στην επικαιρότητα πιο ανανεωμένα από ποτέ και απευθύνονται στις γυναίκες που αγαπούν τη μόδα και το προσεγμένο στιλ.

Η επαναφορά περιλαμβάνει νέους χρωματισμούς, με ρετρό κατασκευή T-toe, κλασική gum σόλα και το signature tag Puma με χρυσά γράμματα.

Palermo sneakers στον πιο δημοφιλές χρωματικό συνδυασμό επέλεξε και η Κωνσταντίνα Ευριπίδου για να ολοκληρώσει ένα casual chic σύνολό της. Συγκεκριμένα η ίδια επέλεξε το την απόχρωση του ροζ με λεπτομέρειες από πράσινο που από μόνο του είναι ικανό να δημιουργεί statement εμφανίσεις.# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 0.0229 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0435 s // Total time: 0.0664 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X