Όσα αποκάλυψε ο Κύπριος τραγουδιστής.
Τον Κωνσταντίνο Κωμοδρόμο, είδαμε να φιλοξενεί η Αγγελική Νικηφόρου, στην εκπομπή «Όμορφη Μέρα», τη Δευτέρα, 28 Απριλίου.
Ο Κύπριος τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πορεία του στο «The Voice of Greece», στο οποίο ήταν και ο νικητής, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε την πρώτη του συνεργασία με μέλη του συγκροτήματος Onirama.
Για τη συνεργασία του με μέλη των Onirama, ανέφερε τα εξής: «Στα πλήκτρα είναι ο Χρήστος Τρεσίντσης, στην ηλεκτρική κιθάρα είναι ο Γιώργος Κοκονίδης και στα drums ο Δημήτριος Κοκονίδης».
«Με τον Δημήτρη, στη φάση που τελειώνουμε το πρώτο πρόγραμμα, έχει ενεργό ρόλο [...]», είπε στη συνέχεια ο Κύπριος τραγουδιστής.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του, βγήκε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης ο Δημήτρης Κοκονίδης, ο οποίος μίλησε με πολύ όμορφα και γεμάτα αγάπη λόγια προς τον Κωσταντίνο Κωμοδρόμο. Δείτε το σχετικό βίντεο: