Κρίστη Αγαπίου - Πανίκος Λειβαδιώτης: Το πάρτι γενεθλίων για τα 7α γενέθλια της κόρης τους


Κρίστη Αγαπίου - Πανίκος Λειβαδιώτης: Το πάρτι γενεθλίων για τα 7α γενέθλια της κόρης τους

Οι οικογενειακές φωτογραφίες από το πάρτι. 

Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή και γεμάτη χαμόγελα ημέρα έζησαν η Κρίστη Αγαπίου και ο Πανίκος Λειβαδιώτης, καθώς γιόρτασαν τα 7α γενέθλια της κόρης τους, Ελύσιας μαζί με αγαπημένα πρόσωπα, σε ένα όμορφα διακοσμημένο πάρτι με οικογενειακή ατμόσφαιρα.

Το ζευγάρι διοργάνωσε ένα εντυπωσιακό θεματικό πάρτι, με κυρίαρχο χρώμα το μωβ και διακόσμηση εμπνευσμένη από αγαπημένους παιδικούς ήρωες, δημιουργώντας το ιδανικό σκηνικό για τη μικρή εορτάζουσα. Η εντυπωσιακή διώροφη τούρτα έκλεψε τις εντυπώσεις, ενώ το χαμόγελο της μικρής πρωταγωνίστριας πρόδιδε τη χαρά και τον ενθουσιασμό της για τη μεγάλη της μέρα.

Η γιορτή, ωστόσο, είχε διπλή σημασία για την οικογένεια, αφού τα γενέθλιά του είχε και ο Πανίκος Λειβαδιώτης. Πατέρας και κόρη έσβησαν μαζί τα κεράκια τους, χαρίζοντας μια τρυφερή οικογενειακή στιγμή που συγκίνησε τους παρευρισκόμενους.

Στις φωτογραφίες που μοιράστηκαν στα social media, η Κρίστη Αγαπίου και ο Πανίκος Λειβαδιώτης ποζάρουν ευτυχισμένοι μαζί με τα παιδιά τους, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της ξεχωριστής αυτής ημέρας.


 

Tags κριστη αγαπιου, πανικος λειβαδιωτης, διασημοι, showbiz cy, showbiz κυπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0488 s (12 Queries.) // Parse time: 0.0179 s // Total time: 0.0667 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X